Wandkast met eiken deurtjes, door Anne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anne

Anne

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor ons nieuwe huis zochten we een grote kast waar 'alles' in kon. Die hebben we gevonden bij OPMAATZAGEN.nl! Een kast voor ons servies, speelgoed van onze zoon, administratie, maar ook glazen en rommel.

Hoe ben je aan het ontwerp gekomen?

Avonden hebben we getekend op papier hoe de kast er uit zou moeten komen te zien; waar een deur, waar een klep, hoe hoog de lades, welke materialen, etc. Tot tweemaal toe advies ingewonnen bij Ivonne op locatie en zeer deskundig geholpen. Alles was mogelijk, leuk maar ook ingewikkeld! Uiteindelijk gekozen voor 4 delen aan de onderkant met grote lades en tweemaal dubbele deurtjes. De bovenkant is in zes delen opgedeeld met een variatie aan dichte en open vakken, Met hulp van familie de kast in elkaar gezet en geverfd. Wij zijn blij!

Wat zijn de afmetingen geworden?

De kast is 417,0 cm breed en 263,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken