Van werkkamer naar thuiskantoor, door Marjan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marjan

Marjan

NL

Makkelijk

1 minuut

Ben jij ook op zoek naar een op maat gemaakte boekenkast voor in je thuiskantoor? Marjan koos voor een basiskleur van de boekenkast, zodat de kast rust uitstraalde in haar kantoor. Door gebruik te maken van de juiste accessoires is  de kast helemaal af. Nu heeft ze een mooie praktische boekenkast!

Omschrijving van Marjan

Een prachtige boekenkast in RAL 7044 op zolder! Een heerlijk thuiskantoor op maat! Met een kleur van de kast die door het hele huis is doorgevoerd van keuken tot inloopkast….

Hoe ik dit project gemaakt heb

Aan de hand van de beschikbare ruimte de kast op maat ontworpen! De zolder / werkkamer heeft ruimte voor een koffietafel én de boekenkast. Het doel van de ruimte was een rustige omgeving. Daarom hebben we voor een basiskleur kast gekozen en de symmetrische plank verdeling… dit geeft een rijk resultaat in vormgeving en kleur! De accessoires maken het geheel af. Zo is het een praktische en mooie ruimte geworden waar we ontzetten blij mee zijn.

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken