Vakkenkast met ingebouwde tv en sfeerhaard, door Johan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Johan

Johan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Vakkenkast / Cinewall voor TV en elektrische haard met kastruimte achter verschillende formaat deuren en een aantal open vakken met verlichting van MDF. De staanders en liggers zijn 4,0 cm dik.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Op internet eerst zelf inspiratie en ideeën opgedaan en samen met OPMAATZAGEN.nl verder uitgewerkt.

We hebben de kast schilderklaar(lakdraagfolie) besteld en zelf opgebouwd. Ook de verlichting hebben we zelf aangebracht. Het bouwen was niet moeilijk door de bijgeleverde bouwtekening, dit was in een paar uur gedaan. Vervolgens hebben we de kast zelf afgeschilderd in de gewenste kleur. We hebben als laatste verflagen een metallic verf gebruikt om een industriële look te krijgen. Het verven was wel een flinke klus.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

204,0 cm breed x 252,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken