Strakke, witte vakkenkast op maat, geïnspireerd door Marjolein en Daniëlle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Showroom

Showroom

NL

Makkelijk

2 minuten

TOSIZE Furniture vakkenkast op maat

Een vakkenkast van ,TOSIZE Furniture, model TSFC003, geschilderd in een neutrale, beige witte kleur. Dit populaire model in geïnspireerd door het ontwerp van Marjolein Bouhuijzen en Danielle.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Dit populaire model is geïnspireerd op het ontwerp van een kast van Marjolein Bouhuijzen van Bou Living. Het model is gemakkelijk te realiseren met behulp van TOSIZE Furniture, waarbij je alle onderdelen ontvangt als gemakkelijk bouwpakket. De kast is gemaakt van MDF Blank met een dikte van 38 mm. We hebben de kast geschilderd in de kleur FN.02.85 uit de Sikkens waaier. Een mooie off-white kleur die heel neutraal is en zorgt dat de accessoires die erin staan echt een podium krijgen! Het bouwen van de kast gaat heel snel met behulp van de materialen die allemaal zijn meegeleverd. Binnen een uur staat hij in elkaar! Het ontwerp is speels. Er is gebruikgemaakt van hoge en lage vakken, brede en smalle. Op die manier krijgt de kast een leuke uitstraling en kun je veel verschillende soorten accessoires in de kast plaatsen. En door de dubbele deurtjes onderin heb je ook fijne opbergruimte voor spullen die niet in het zicht hoeven staan.

Afmetingen van mijn DIY project

208,0 × 240,0 × 40,0 cm

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken