Strakke, witte vakkenkast op maat, geïnspireerd door Marjolein en Daniëlle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Showroom

Showroom

NL

Makkelijk

2 minuten

TOSIZE Furniture vakkenkast op maat

Een vakkenkast van ,TOSIZE Furniture, model TSFC003, geschilderd in een neutrale, beige witte kleur. Dit populaire model in geïnspireerd door het ontwerp van Marjolein Bouhuijzen en Danielle.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Dit populaire model is geïnspireerd op het ontwerp van een kast van Marjolein Bouhuijzen van Bou Living. Het model is gemakkelijk te realiseren met behulp van TOSIZE Furniture, waarbij je alle onderdelen ontvangt als gemakkelijk bouwpakket. De kast is gemaakt van MDF Blank met een dikte van 38 mm. We hebben de kast geschilderd in de kleur FN.02.85 uit de Sikkens waaier. Een mooie off-white kleur die heel neutraal is en zorgt dat de accessoires die erin staan echt een podium krijgen! Het bouwen van de kast gaat heel snel met behulp van de materialen die allemaal zijn meegeleverd. Binnen een uur staat hij in elkaar! Het ontwerp is speels. Er is gebruikgemaakt van hoge en lage vakken, brede en smalle. Op die manier krijgt de kast een leuke uitstraling en kun je veel verschillende soorten accessoires in de kast plaatsen. En door de dubbele deurtjes onderin heb je ook fijne opbergruimte voor spullen die niet in het zicht hoeven staan.

Afmetingen van mijn DIY project

208,0 × 240,0 × 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

1 item in totaal

€ 1.329,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken