Vakkenkast massieve MDF planken, door Danielle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Daniëlle

Ik heb het ontwerp van de vakkenkast van Marjolein Bouhuijzen aangepast en dit ontwerp gemaakt met TOSIZE furniture, hier is model TSFC003 uit ontstaan!. Vervolgens heb ik deze een kleur gegeven. Zoals ik van ze heb begrepen heb ik de allereerste kast volgens dit nieuwe (betaalbare) concept ontvangen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een bestaand ontwerp van een vakkenkast voor mij geoptimaliseerd door enkele afmetingen wat aan te passen. Toen de planken binnenkwamen heb ik samen met mijn vader de kopse kanten geschuurd, eerst met een schuurpapier en vervolgens met een schuurmachine. Dit duurde langer dan het in elkaar zetten van de kast wat ik alleen, zelf heb gedaan. Waar het meeste tijd in kwam te zitten is het impregneren van de kopse kanten, het in de grondverf zetten van de kast en het schilderen van de kast, maar het resultaat mag er wezen. OPMAATZAGEN.nl heeft mij aangegeven dat ze alle toekomstige kasten zullen produceren met ABS-band op de kopse kanten. Zodat het schuren en impregneren verleden tijd is. Nou nog mooie spulletjes vinden om in de vakken neer te zetten!

Afmetingen van mijn DIY project

240 × 208 × 40 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken