Plank vervangen: nieuwe plank voor in de kruipruimte, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Frank

Frank

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een nieuwe plank laten maken voor de kruipruimte, deze was aan het doorzakken ivm vocht, na overleg deze plank gekocht met bijbehorende beschermde lak, zie de foto's.

Plank nauwkeurig op maat

Het was niet echt een project, het was dat de kruipruimte, althans de plank, aan het doorzakken was ivm vocht in de ruimte eronder. Na overleg met de medewerkers van OPMAATZAGEN.nl adviseerde zij mij deze plank, exact goed gezaagd en ligt nu weer strak in de ruimte. Prachtig, ook met de beschermende lak erbij zodat het vocht wordt afgestoten. Communicatie via de mail liep zeer goed en professioneel, kan niet anders zeggen een prima bedrijf.

Afmetingen van de plank

79,0 bij 59,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frank en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 181,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken