Nieuwe betonplex platen op maat voor onder de voordeurmat, door Roel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roel

Roel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Roel

Onder de voordeurmat liggen een paar platen ter afsluiting van het kruipluik, en voor ophoging tot vloerniveau. De bestaande platen waren hoognodig aan vervanging toe!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Vanwege de vochtige omstandigheden in de kruipruimte heb ik gekozen voor betonplex, op maat gezaagd besteld in de webshop. * Kruipluik - enkele 18 mm plaat * Ophoogplaat - 18 en 12 mm, op elkaar vastgemaakt om zo de vereiste 30 mm ophoging te halen. Foto 1 --> Wat vervangen moest worden Foto 2 --> de 3 platen Foto 3 --> De platen van 18 en 12 mm zijn op elkaar geklemd, en worden vervolgens met RVS schroeven aan elkaar vastgemaakt. Daarna maak ik nog gaten met een 25mm speedboor, zodat ik de platen makkelijk kan oppakken als het kruipluik open moet. Foto 4 --> Vanwege de vochtige omgeving moeten de zijkanten en boorgaten worden behandeld met een vochtwerend middel. WoodSeal is daar perfect voor! Foto 5 en 6 --> De nieuwe platen op hun plek!

Afmetingen van mijn DIY project

Kruipluik-plaat: 85,0 x 48,0 cm x 1,8 cm
Ophoogplaat: 119,0 x 72,5 cm x 1,2 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 172,93


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken