Perfecte woonkast van MDF Lakdraag, door de vriendelijke DJ's

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

De vriendelijke DJ’s

De vriendelijke DJ’s

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Onwijs blij met ons meubel op maat. Hij sluit naadloos aan op ons interieur in het nieuwe huis. Onwijs veel opbergruimte. De samenwerking met OPMAATZAGEN.nl was te gek! Goede feedback op onze ideeën met dit als resultaat.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Samen met OPMAATZAGEN.nl! Onze styliste kwam met het idee om hier een grote kast te plaatsen en dit te laten doorlopen in een bankje. We belandden via internet bij OPMAATZAGEN.nl. We hadden nog niet direct een idee wat we precies wilde. Maar na wat brainstormen en meerdere tekeningen van OPMAATZAGEN.nl, kwam het idee tot leven. Echt te gek hoe we samen tot dit te gekke resultaat zijn gekomen. Wij verhuizen nooit meer (want dan moet de kast achter blijven).

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

350,0  cm breed (excl. bankje) en 260,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken