Nieuwe plinten voor de keuken van MDF vochtwerend zwart, door Ruud

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ruud

Ruud

NL

Uitdagend

2 minuten

Omschrijving van Ruud

Onze vloer moest vervangen worden van een massieve houten vloer van 22 mm dik in huiskamer en keuken naar een laminaat vloer! Dus opzoek naar nieuwe plinten voor het keukenblok. Oude plinten waren 2 cm te smal geworden. Verschillende keuken leveranciers benaderd maar niemand kon leveren wat ik wilde op de kleur en wat belangrijk was op de juiste breedte! En de meeste waren van waaibomenhout! Probleem zat in de maten die ik wilde bestellen. Kon alleen in stadaard maten en dan zelf op maat zagen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Kwam dus via google terecht bij OPMAATZAGEN.nl. Eerst zelf nauwkeurig opmeten welke maten ik wilde hebben. Nog even gemaild met OPMAATZAGEN.nl over hoe ik het beste de randen kon afwerken. Die mogelijkheden waren zeer groot. Ik wilde aan een opstaande zijde een afgeronde hoek, was geen probleem. Op de site alles plank voor plank ingevuld en een nummer gegeven. Handig als het geleverd wordt dat je alles op volgorde hebt. De bestelde planken kwamen binnen en echt op de millimeter nauwkeurig. Vochtwerend MDF zwart! Het werd geleverd netjes en keurig. De plinten heb ik links en rechts nog passend gemaakt, 2 keer geschilderd in blanke botenlak, denk ook aan de kopse kant die op de vloer komt!

Afmetingen van mijn DIY project

Maten plinten:
49,8 x 13,6 cm
200 x 13,3 cm
210 x 14 cm
170 x 13,4 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ruud en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 110,34


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken