Meterkast ombouw, door Mara

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mara

Mara

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Om alles netjes weg te werken, hebben wij er voor gekozen om voor 1 grote wand te gaan met twee "clickable" deuren. We zijn iets breder gegaan dan nodig zodat de stofzuiger er ook in past :-)

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst regelwerk aanbrengen aan beide kanten en daarna sluitend maken met een plaat er bovenop. Op deze latten breng je de sluiting en scharnieren aan, waarna je de deuren er kan inhangen. Omdat alles op maat is besteld, hebben we de bovenkant snel & eenvoudig gefixt. Hier hebben we eea verlijmd zodat het netjes op zijn plek blijft zitten. We hadden de rechter zijkant van de kast zelf, expres wat breder besteld dan noodzakelijk, zodat we daar voor de zijkant (afwerking) nog een lat uit konden halen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

80,0 cm x 210,0 cm voorkant van de kast

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mara en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.045,51


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken