Media-meubel van Timmerpaneel, door Richard

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Richard

Richard

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een maatwerk meubel voor TV en audio. Door het aanschaffen van een platenspeler, moest bestaande meubel vervangen worden, zoeken naar gepast meubel niet gelukt, dan zelf maar aan de slag gegaan.

Hoe heb je het meubel gemaakt?

Nadat ik geen gepast meubel kon vinden, ben ik zelf maar gaan schetsen. Alles gemeten en op basis daarvan naar de tekentafel. Een ontwerp is daaruit gekomen, dus het hout bestellen op OPMAATZAGEN.nl. Keuze gevallen op Timmerpaneel Grenen, met een dikte van 28mm, dat maakt de kast mooi solide. Met een week wordt de levering gedaan, en alles zoals besteld, perfect. Eerst een proefopstelling gemaakt, echter bleek daaruit dat ik net iets te hoog uit zou komen, dus van beide zijden iets af moeten halen. De kast in elkaar gezet, schuren, beitsen, weer schuren en nog een beits laag erover. Om de kleur passend te maken op de resterende meubelen, een derde laag erover en klaar.

Wat zijn de afmetingen?

Hoogte: 68,0 cm. Breedte: 160,0 cm. Diepte: 50,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Richard en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 438,49


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken