MDF Wandkast deurloos keuken, door Jaap

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jaap

Jaap

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een wandkast voor onze koffie en thee apparatuur , kookboeken, glaswerk en wijnflessen. Omdat de kast zoals we 'm wilden niet in deze maten te verkrijgen was hebben we besloten 'm zelf te maken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De MDF panelen zijn in verstek gezaagd en geleverd door jullie en verlijmd tot twee dikke zijwanden. waarna we ze zwart geschilderd hebben. Daartussen hebben we de LACK planken van Ikea (zelfde dikte) geplaatst met de juiste tussenruimte voor onze apparatuur.

We hebben geen achterwand gemaakt, alleen de bestaande wand in dezelfde kleur als de kast geschilderd. De verstekken van OPMAATZAGEN.nl waren messcherp en naadloos sluitend, echt heel mooi werk. De laatste stap is nog LED verlichting voor in de kast.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

120,0 x 240,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jaap en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 168,26


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken