MDF ladeblok, van Philippe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Philippe

Philippe

FR

Uitdagend

2 minuten

In dit project laat Philippe zien hoe hij zijn eigen uniek ontworpen ladekast creëerde. Hij ging aan de slag met online bestelde gezaagde MDF-platen. De resultaten zijn indrukwekkend!

Beschrijving van Philippe

Ik heb een ladeblok gemaakt met een 22 mm dikke V313 zwarte MDF-behuizing.
Het heeft 4 lades van verschillende afmetingen. Ik heb de bovenkant betegeld om het materiaal niet te beschadigen door er bepaalde voorwerpen op te plaatsen.

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik heb de MDH-platen bij de firma Tosize voorgesneden besteld, wat de montage makkelijker maakte en de afwerking verbeterde (perfecte en zuivere sneden) en kan zo blijven, zonder verven of coaten. Ik had een dunnere bodemplaat gepland (dikte 9 mm) die ik 'opnam'. in de zijpanelen door met een frees een uitsparing te maken, wat een perfecte uitstraling geeft en stevigheid geeft aan het geheel. Vervolgens heb ik de lades in spaanplaat gemaakt en heb ik geleiders aangebracht voor 'push to open' lades; waarvoor geen handgreep op de lades nodig is om ze te openen, die ik in de MDF-panelen heb bevestigd. Ik heb zwenkwielen onder de kast bevestigd en er tegels op gelegd

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Dit meubel heeft de volgende afmetingen:
- hoogte 81,0 cm (inclusief zwenkwielen)
- breedte 40,0 cm
- diepte 51,5 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Philippe en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 173,89


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken