Maatwerk vakkenkast van MDF en Eiken, door Chris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Chris

Chris

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben een wandvullende vakkenkast gemaakt, die in een soort nis staat. Enorm veel opbergruimte, én de ruimte is wat minder diep en daardoor lijkt hij minder smal. Dus twee vliegen in 1 klap. Contrast tussen helder wit en eiken (deurtjes) blijven prachtig vinden.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

10 keer inmeten, daarna na ontvangst MDF grondverf gebruikt en 2 keer aflakken. We hadden een soort verffabriek in de woonkamer. Dat werkte wel lekker.

Krap opgemeten, dus wel spannend of het ‘naar achteren schuiven’ ging lukken. En….hij staat!!
Wit matte verf staat erg goed. Mooi contrast met de nieuw geverfde groene muur ook.

Dit is de vervolmaking van onze woonkamer die hierdoor gek genoeg groter lijkt. Erg blij mee! Dank aan OPMAATZAGEN.nl voor de prettige afstemming vooraf.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

271,0 cm breed
242,0 cm hoog

 

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken