Zelfgemaakte zwarte kast van opgedikt MDF, door Roy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roy

Roy

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Greeploze vakkenkast in de woonkamer van MDF gemaakt en een bio-ethanol haard in het middelste vak verwerkt. De gehele kast is vervolgens mat zwart geverfd.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Via OPMAATZAGEN.nl al het hout besteld welke ook in verstek gezaagd is. Deze delen vervolgens aan elkaar geschroefd en gelijmd met houten balkjes in de holle ruimtes om de constructie sterk te maken.

Als eerste heb ik de twee staanders gemaakt, vervolgens de vier liggers. Tussen deze liggers zijn de tussenwanden van de kasten gemonteerd en de scheidingswanden om het open deel in het midden in drie delen te verdelen. Toen alles in elkaar geschroefd was heb ik het geheel geschuurd, gekit, gegrond en afgelakt met mat zwarte verf.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

280,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

8 items in totaal

€ 1.534,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken