Zwart maatwerk TV-meubel, door Louisa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Louisa

Louisa

NL

Makkelijk

1 minuut

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels uit de OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp en zie hier het resultaat!

Omschrijving van Louisa

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels van anderen. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp van TV-meubel GOOF en voegde er aan de zijkant nog wat extra boekenplanken aan toe. De donkere kleur van het zwarte MDF past perfect in de stijl van het interieur van Louisa. Wist je dat de (maatwerk) meubels in meer houtsoorten beschikbaar zijn? Kijk hier voor een volledig overzicht.

Ja, ik wil ook aan de slag met een eigen ontwerp!

Bestel de kast van Louisa!

Vind je de kast van Louisa ook zo tof? Dan kun je de kast die zij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Meer ontwerpen zien? Bekijk dan de andere DIY projecten hier. Je vindt daar, naast vakkenkasten, ook Tv-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken