Thuiswinkel Waarborg

Zwart maatwerk TV-meubel, door Louisa

Zwart maatwerk TV-meubel, door Louisa
Zwart maatwerk TV-meubel, door Louisa
Zwart maatwerk TV-meubel, door Louisa

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

1 minuut

Makkelijk

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels uit de OPMAATZAGEN.nl meubelcollectie. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp en zie hier het resultaat!

Omschrijving van Louisa

Louisa liet zich voor het ontwerp van dit TV-meubel inspireren door de TV-meubels van anderen. Ze gaf haar eigen draai aan het ontwerp van TV-meubel GOOF en voegde er aan de zijkant nog wat extra boekenplanken aan toe. De donkere kleur van het zwarte MDF past perfect in de stijl van het interieur van Louisa. Wist je dat de (maatwerk) meubels in meer houtsoorten beschikbaar zijn? Kijk hier voor een volledig overzicht.

Ja, ik wil ook aan de slag met een eigen ontwerp!

Bestel de kast van Louisa!

Vind je de kast van Louisa ook zo tof? Dan kun je de kast die zij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Meer ontwerpen zien? Bekijk dan de andere DIY projecten hier. Je vindt daar, naast vakkenkasten, ook Tv-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden