Linnenkast met legplanken voor op de overloop, door Ilse

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Gabe

Gabe

NL

Makkelijk

2 minuten

Ilse heeft een slimme opbergoplossing gecreëerd met een linnenkast voor op de overloop, voorzien van handige legplanken. Dit DIY-project toont hoe je zelf extra opbergruimte kunt creëren op plekken waar je dat het meest nodig hebt, waardoor je spullen georganiseerd blijven en je ruimte optimaal wordt benut.

Omschrijving van Ilse

Toen ik besloot een nieuwe linnenkast aan te schaffen voor de overloop, wilde ik niet zomaar een standaard kast. Mijn wens? Een kast die naadloos past in de beschikbare ruimte én voldoet aan al mijn opbergbehoeftes. Via-via hoorde ik over de 3D configurator van OPMAATZAGEN.nl en besloot het een kans te geven. Zelf Aan de tekentafel: Wat een verademing was dat! In plaats van het afstruinen van winkels zoals IKEA en Leenbakker op zoek naar een kast die "wel ongeveer" paste, kon ik nu zelf de indeling en afmetingen van mijn linnenkast bepalen. Dankzij de gebruiksvriendelijke 3D configurator ontwierp ik een witte linnenkast van 220 cm hoog, 108 cm breed en 40 cm diep. Precies de maat die perfect op mijn overloop past. Het mooiste? Ik kon de legplanken zó positioneren dat al mijn handdoeken, shampoos en beddengoed hun eigen plekje kregen. Weg met die rommelige stapels en losse producten; alles kreeg een eigen plekje.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Duurzaamheid en Design

Tijdens het ontwerpproces leerde ik dat OPMAATZAGEN.nl sterk materiaal gebruikt voor hun meubels. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik investeerde in een kwalitatief hoogwaardige kast die jarenlang mee zou gaan. Daarnaast viel mijn oog op een prachtige optie: deurtjes met een 'push to open'-systeem. Hiermee creëerde ik een strak en modern design, zonder uitstekende handvatten. Een keuze waar ik nog steeds dagelijks blij mee ben.

Zelfbouw: Simpel en Snel

Ik moet eerlijk bekennen: het idee van een 'zelfontworpen' kast klonk in eerste instantie intimiderend. Zou ik dit wel zelf in elkaar kunnen zetten? Mijn zorgen waren echter ongegrond. Binnen 2 uur had ik, geheel op eigen houtje, de kast gemonteerd. De instructies waren helder en elk onderdeel paste perfect.

Afmetingen van mijn DIY project

220 cm hoog, 108 cm breed en 40 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.744,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken