Thuiswinkel Waarborg

Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim

Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim
Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim
Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim
Hangende vakkenkast van vurenhout, door Tim

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

1 minuut

Gemiddeld

Tim maakte zelf deze Scandinavisch stijl kast op maat. Door het vurenhout op maat te bestellen, hoefde hij het geheel alleen nog maar te monteren. Vuren is een zeer populair plaatmateriaal in ons assortiment. De stoere en natuurlijke uitstraling maakt dat de keuze al snel richting deze vuren panelen gaat. Massief vuren is geelachtig van kleur en met de afwisseling van kleine en grotere noesten maakt dit het een onbevangen houtsoort. In vergelijking met grenenhout is vuren lichter van kleur. De ideale houtsoort voor het maken van meubels in Scandinavische stijl. 

Omschrijving van Tim

Een zeer simpele vakkenkast voor aan de muur, van 28mm vuren panelen. Dankzij de exacte maatvoering van OPMAATZAGEN.nl, is het geheel ook zeer eenvoudig in elkaar te zetten!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst een 3D schets gemaakt om te kijken hoeveel vakken, de afmetingen en de verhoudingen te bepalen. Vervolgens heel eenvoudig de juiste aantallen besteld bij OPMAATZAGEN.nl en in elkaar geschroeft. Ook dit gaat heel gemakkelijk op een vlakke vloer en met wat winkelhaken en lijmtangen. Iets complexer is het aanleggen van de lampjes, de draadjes weggewerkt dankzij de sleuven aan de achterkant (gemaakt met de bovenfrees). Even schuren, plamuren, aflakken en klaar. Mooie opvulling voor aan de wand en ook mooie verlichting in deze donkere hoek van de kamer.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 80,0 x 20,0 cm

Mijn kluservaring

Snel, soepel en keurig op maat.

Wat anderen met Timmerpanelen maakten

Geen resultaten gevonden