Graffiti-project; maak zelf een schilderij met watervast multiplex, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Gezaagd plaatmateriaal kan heel goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld (graffiti) workshops. Als je net als Martijn kiest voor watervast multiplex kan je (met de juiste afwerking) het resultaat ook buiten toepassen. In dit DIY project laat Martijn zien hoe kinderen een graffiti workshop hebben gevolgd en het creatieve resultaat straks in het openbaar te bewonderen is.

Omschrijving van Martijn

Kinderen hebben in de vakantie een workshop graffiti gedaan. Platen komen in de openbare ruimte op mobiele bloembakken te hangen. Vandaar dat we voor waterbestendige platen hebben gekozen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De platen zijn vooraf nog met grondverf behandeld en worden - nu ze beschilderd zijn - nog een keer afgelakt en daarna op de bakken geschroefd. Dit is een pilotproject voor 3 bakken. We hopen dat we in de toekomst veel meer bloembakken mogen plaatsen en dat andere kinderen dan ook in de gelegenheid zijn om een graffitiworkshop te volgen

Afmetingen van mijn DIY project

100,0 x 80,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 360,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken