Thuiswinkel Waarborg

Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar

Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar
Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar
Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar
Een wandplank van MDF, gemaakt door Ingmar

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

De wandplank van Ingmar

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze prachtige wandplank van MDF Zwart gemaakt voor een strandtent in Zandvoort. Het schilderwerk heeft ze zelf gedaan! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Hoe Ingmar dit project gemaakt heeft

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze wandplank gemaakt van MDF Zwart. Ze heeft de plank door ons op maat laten zagen en zelf beschilderd met dit tropisch tafereeltje. Ze heeft deze plank gemaakt voor strandtent Plage Dix in Zandvoort, dus als je hem wilt bewonderen weet je waar je hem kunt vinden!

Wil je zelf ook zo’n mooie wandplank of een andere tekening, voor bijvoorbeeld uitnodigingen, een muurbeschildering of naambordjes? Kijk dan eens op haar webshop.

Check het werk van Ingmar op haar website!

Werken met MDF Zwart

Ingmar heeft de wandplank van MDF Zwart gemaakt. MDF is een materiaal wat wordt gemaakt van kleine houtvezels die onder hoge druk worden geperst tot een plaat. Bij MDF Zwart wordt er tijdens het productieproces een zwarte kleurstof toegevoegd, waardoor het materiaal tot in de kern zwart is gekleurd. Je ziet hier en daar nog wel de houtvezels zitten, wat het materiaal een gemêleerd uiterlijk geeft.

Bekijk MDF Zwart in de webshop

De afwerking van de wandplank

Na het schilderwerk wat Ingmar heeft gedaan is de wandplank helemaal af. Superhandig dat het materiaal al zwart is, waardoor de wandplank een hele gave retro stijl heeft gekregen. Een beetje in de jaren-80 Miami sferen! Wil jij nou ook zo’n gave wandplank maken? Bestel dan het plaatmateriaal daarvoor op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Je hebt dan keuze uit een breed assortiment en kunt het materiaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat zagen! Dit doen we in verschillende vormen en we kunnen ook randen op diverse manieren voor je afwerken.

Ben je niet zo’n schilder of tekenaar? Neem dan eens een kijkje op de website van Ingmar, HappyDrawing4You. Zij kan je vast helpen!

Bestel het hout voor jouw wandplank op maat!

Geen resultaten gevonden