Creëer een unieke baklijst voor jouw schilderij, door Eric

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eric

Eric

NL

Gemiddeld

2 minuten

Maak kennis met het DIY baklijst project van Eric

Ben je op zoek naar een manier om je kunstwerken echt te laten schitteren? Ontdek dan hoe Eric met behulp van OPMAATZAGEN.nl een prachtige, grote diepe baklijst heeft gemaakt die speciaal op maat is voor een geschilderd canvas. Dit project toont dat je met een beetje creativiteit en het juiste materiaal een uniek resultaat kunt behalen dat perfect past binnen je interieur.

De constructie: een baklijst schilderij wit op maat

Het project van Eric laat zien hoe een baklijst van OPMAATZAGEN.nl transformeert tot een persoonlijk kunstwerk. Hij begon met MDF Blank 15 mm platen die perfect op maat zijn gezaagd en vervolgens precisie en vakmanschap combineert voor een onberispelijk eindresultaat. Met een diepe rand krijgt het canvas de aandacht die het verdient, terwijl de witte afwerking een frisse en moderne uitstraling biedt.

De perfecte aanvulling op de woonkamer

Eric heeft zijn zelfgemaakte baklijst een prominente plek gegeven in de woonkamer. De bac kleur van de lijst harmonieert prachtig met de overige inrichting en zorgt voor een serene sfeer waarin het kunstwerk tot zijn recht komt. De baklijst is niet alleen een toonbeeld van creativiteit, maar ook een gespreksonderwerp voor iedereen die de ruimte betreedt.

Flexibiliteit en besparing

Door zelf aan de slag te gaan met de bouw van deze baklijst profiteert Eric van volledige controle over de afmetingen en het materiaalgebruik. Dit DIY project biedt bovendien het voordeel van kostenbesparing, omdat maatwerk vaak een prijskaartje heeft. En met de ondersteuning van OPMAATZAGEN.nl is de kwaliteit van het eindresultaat gegarandeerd hoogwaardig.

De stijl: Strak en modern

De baklijst van Eric ademt een strakke en moderne stijl, waardoor het perfect past in hedendaagse interieurs. Met zijn simplistische doch elegante design trekt de lijst precies de juiste hoeveelheid aandacht - niet teveel om af te leiden van het kunstwerk, maar genoeg om te waarderen.

Het voordeel van MDF

Eric koos voor MDF Blank 15 mm vanwege haar vele voordelen. Dit houtsoort is stabiel, gemakkelijk te verwerken en heeft een glad oppervlak dat uitstekend is voor het aanbrengen van verf of andere afwerkingen. Een inpaklijst van MDF zorgt voor een blijvend resultaat waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Eric en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 58,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken