Een zwart eiken fineer STULPR vakkenkast op maar, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Frank

Frank

NL

Gemiddeld

2 minuten

Zelf een kast op maat ontwerpen is een leuk proces! Het is helemaal leuk als deze precies is zoals je in gedachte had. In dit project deelt Frank zijn ervaring met het samenstellen van een prachtige kast op maat. Uitgevoerd in zwart eiken fineer.

Omschrijving van Frank

De entree van onze woning is via de eetkamer. We hadden in deze ruimte geen garderobekast. Probleem was dat gasten hun jas niet konden opbergen. Samen met Ivonne van hebben we een vakkenkast samengesteld. Die is niet alleen prachtig maar ook nog eens erg praktisch omdat de deuren aan de linker- en rechterzijde voorzien zijn van een kapstok. We zijn er dan ook enorm blij mee.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We zagen de schitterende vakkenkasten van Pinterest. Hebben een afspraak gemaakt en een bezoek gebracht aan de showroom. Daar hebben we samen met Ivonne een kast ontworpen. Enkele dagen later via de mail een eerste concept ontvangen. Wederom in overleg nog een enkele aanpassing gedaan en getekend voor de productie. Ongeveer 4 weken later is het meubel als een bouwpakket thuisbezorgd. Alle onderdelen zijn voorzien van een sticker met een letter/cijfer. Met behulp van een goede tekening en het filmpje op Youtube hebben we de kast in 2 uur in elkaar gezet.

Afmetingen van mijn DIY project

248,0 cm hoog
250,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken