Een zelfgemaakte verrijdbare kast op maat van multiplex populier, door Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bas

Bas

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Met op maat gezaagd plaatmateriaal realiseer je eenvoudig je eigen DIY projecten. In dit project deelt Bas hoe hij zelf deze unieke verrijdbare kast op maat heeft gemaakt. Door wielen te monteren blijft de installatieruimte bereikbaar. Erg slim bedacht en uitgevoerd!

Omschrijving van Bas

In de inloopkast op zolder hebben wij een in de wand geintergreerde verrijdbare vakkenkast gemaakt. De kast is verrijdbaar uitgevoerd ivm bereikbaarheid van de installatieruimte achter de kast!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na het inmeten van de beschikbare ruimte. Heb ik een ontwerp gemaakt dat aansloot op het reeds gerealiseerde bureau en wandmeubel in de kamer. Een extra uitdaging was het verrijdbaar uitvoeren van de kast om de bereikbaarheid van de achterliggende installatieruimte te kunnen garanderen. Dit is gelukt door de kast op een basement met rubber lagerwielen te zetten, welke uit het zicht zijn weg gewerkt. Door het 3D uitwerken na het inmeten was het bestellen van de juiste maten een fluitje van een cent ;)

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 210,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.287,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken