Een mooie STULPR TV kast op maat, door Manon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Manon

Manon

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

In dit DIY project deelt Manon haar ervaring met het zelf samenstellen van een grote STULPR TV wandkast op maat. Ze heeft gekozen voor MDF om de kast zelf naar smaak af te werken. Het is een prachtig eindresultaat geworden!

Omschrijving van Manon

Grote TV kast van 340 cm breed en 244 hoog. Met spots en tv in het midden. Onderin kastjes en verder mooie brede planken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Er werd een heel groot pakket geleverd met allemaal planken. Gelukkig zat er een duidelijke omschrijving bij en waren alle planken genummerd. Met de handleiding erbij zijn we begonnen. Eerst de onderkant en vanaf daar de kast opgebouwd. De gaten voor de spots waren voorgeboord maar iets te klein voor onze spots. Het elektra werk was een beetje ingewikkeld, maar dat deed mijn man gelukkig. Daarna de kast helemaal afgemaakt en op z'n plek gezet (dat ging maar net, want hij komt bijna tot het plafond!). Eenmaal tegen de muur aan ben ik gaan schilderen. Ik heb de kast 2 laklagen gegeven en de randen van de kastjes eerst behandeld met een randsealer. Het is prachtig geworden!

Afmetingen van mijn DIY project

243,0 cm hoog
340,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken