Een maatwerk TV kast van MDF Zwart V313, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Koen

Koen

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Het ontwerp van deze tv kast is gebaseerd op een standaard kast van OPMAATZAGEN.nl. We hebben hem hoger gemaakt en extra kastdeuren toegevoegd zodat wij meer bergruimte hebben in onze woonkamer

Hoe kwam je tot het ontwerp van de kast en hoe heb je hem in elkaar gezet??

We hebben verschillende schetsen gemaakt alvorens wij naar Veenendaal zijn gereden voor een afspraak. Daar hebben we samen met Ivonne 2 varianten van kasten gemaakt. In overleg hebben wij een 3D schets laten maken zodat we thuis beide opties goed konden overwegen. Tevens hebben we nog het een en ander uitgezocht; welke spotjes wilde wij aanschaffen en installeren en wat werden de afmetingen van onze nieuwe TV.

Nadat we alle losse onderdelen binnen kregen hebben we de kast via de werktekening in elkaar gezet. Het nam zo'n 8 uur in beslag inclusief het plaatsen en aansluiten van de spotjes, het ophangen van de tv en het wegwerken van alle draden. Om deze kast in elkaar te zetten hebben we wel extra hulp ingeschakeld.

Wat zijn de afmetingen van de TV-kast

De afmetingen zijn:

Hoogte 282,0 cm
Breedte 280,0 cm
Diepte 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken