Een maatwerk TV kast van MDF Zwart V313, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Koen

Koen

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Het ontwerp van deze tv kast is gebaseerd op een standaard kast van OPMAATZAGEN.nl. We hebben hem hoger gemaakt en extra kastdeuren toegevoegd zodat wij meer bergruimte hebben in onze woonkamer

Hoe kwam je tot het ontwerp van de kast en hoe heb je hem in elkaar gezet??

We hebben verschillende schetsen gemaakt alvorens wij naar Veenendaal zijn gereden voor een afspraak. Daar hebben we samen met Ivonne 2 varianten van kasten gemaakt. In overleg hebben wij een 3D schets laten maken zodat we thuis beide opties goed konden overwegen. Tevens hebben we nog het een en ander uitgezocht; welke spotjes wilde wij aanschaffen en installeren en wat werden de afmetingen van onze nieuwe TV.

Nadat we alle losse onderdelen binnen kregen hebben we de kast via de werktekening in elkaar gezet. Het nam zo'n 8 uur in beslag inclusief het plaatsen en aansluiten van de spotjes, het ophangen van de tv en het wegwerken van alle draden. Om deze kast in elkaar te zetten hebben we wel extra hulp ingeschakeld.

Wat zijn de afmetingen van de TV-kast

De afmetingen zijn:

Hoogte 282,0 cm
Breedte 280,0 cm
Diepte 40,0 cm

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart V313

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.