DIY budgetvriendelijke inbouwkast van blank MDF, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jeroen

Jeroen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Inbouwkast voor in de woonkamer. Met het laat gezaagde hout was het super makkelijk om zelf deze kast te maken. Alles paste perfect en het ziet er schitterend uit!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Met hulp van een boormachine, een schuurmachine, klemmen om de hoeken goed haaks te krijgen en een pot verf! Erg gemakkelijk om deze kast te creëren en erg blij met het resultaat. We hebben met behulp van deze kast ook mooi draden van het internet weg kunnen werken. Aangezien alles op maat was gezaagd hoefde we het enkel in elkaar te schroeven, overeind te zetten, schuren en verven! Het eindresultaat is perfect en precies zoals we het voor ogen hadden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

289,0 bij 116,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

4 items in totaal

€ 403,33


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken