Dakkapel aftimmeren met MDF Lakdraag, door Ad

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ad

Ad

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb jij onze dakkapel afgetimmerd. Voor mij geen routineklus. Zowel het in huis krijgen van de materialen als het op maat zagen en afwerken van de randen zou voor mij een grote klus zijn geweest. De perfect op maat gezaagde MDF platen met lakfolie kon ik direct bevestigen. Let op de strakke naden; alles paste tot op de millimeter!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst heb ik een plan gemaakt hoe ik de betimmering precies wilde maken. Vervolgens precies gemeten en besteld, ook rekening houdend met welke zijdes afgewerkt moesten zijn. Daarbij heb ik voor de grote lengtes wel iets van speling gehouden om dit in het werk precies op lengte te kunnen zagen. Vervolgens heb ik de uitsparingen voor de stopcontacten gemaakt en de platen bevestigd. Daarna nog een laklaag aangebracht en nu aan het genieten van het resultaat :-)

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

9 meter breed; ruim 2 meter hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ad en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 123,49


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken