Boekenkastje van MDF, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Menno

Menno

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Dat is een hangend kastje (in 38 mm) met deurtjes (18 mm) voor wat boeken, spullen, maar ook voor de internet router en die lelijke opladers en kabeltjes.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Dit was m'n eerste projectje met OPMAATZAGEN.nl, met voornaamste reden dat 38 mm MDF voor de kast mij wel stoer/mooi leek. Dit is bijna niet te vinden en een kostbare grap als je hele platen nodig hebt. Dus toen ik zag dat je het op maat kon laten zagen zonder restafval, gaf dat de doorslag.

Ideaal dat m’n zelf samengestelde bouwpakket nu makkelijk in de auto paste en het stond keurig klaar op afgesproken dag. Bij thuiskomst natuurlijk meteen even alles op elkaar passen en direct maar vast geschroefd en gelijmd.

Voor de deurtjes heb ik scharnieren en push-to-open systemen van Blum gebruikt. Het is afgelakt met Sigma s2u primer en matte lak. Geweldig hoe snel dat droog is en dus minder tijd voor stof om erop vast te plakken.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

130,0 (h) x 100,0 (b) x 30,0 (d) cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 411,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken