VTwonen

VTwonen × OPMAATZAGEN.nl

VTwonen magazine editie 5 2023. De binnenkijker bij Myrle van @stijlbijstout waarbij haar prachtige vakkenkast die ze zelf groen heeft geschilderd een geweldige eyecatcher is. Klik op de foto hieronder en lees meer over deze originele vakkenkast met zitje.


Heb jij ons gespot op SBS6? In samenwerking met Marianne Luning mochten wij voor VTwonen weer verliefd op je huis seizoen 18, aflevering 5 in een woning in Uitgeest een prachtige maatwerk vakkenkast leveren. Lees hieronder meer over de vakkenkast voor Jeroen en Marieke.

Seizoen 18, aflevering 5 in Uitgeest

Jeroen en Marieke zijn toe aan een meer volwassen inrichting van hun authentieke vrijstaande woning. Toen jaar terug vielen ze voor de charme van het huis met een opkamer, door de toch wel ingewikkelde inrichting van het huis. De mogelijkheden zijn enorm, maar de onzekerheid ook. De uiteenlopende interesses en stylen van het stel maakt deze uitdaging niet makkelijker. Marianne Luning ging aan de slag voor Jeroen en Marieke. Zie hieronder het prachtige resultaat van de 'volwassen' inrichting van dit prachtige pand. 

VTwonen, weer verliefd op je huis

VTwonen weer verliefd op je huis is een populair televisieprogramma dat wordt uitgezonden op SBS6. Het programma is gericht op het inspireren van kijkers om hun huis mooier en comfortabeler te maken door middel van creatieve en stijlvolle ontwerpen, praktische tips en handige DIY-ideeën. Elke aflevering wordt een stel of gezin verrast met een nieuw interieurontwerp of krijgen ze decoratie advies. Het programma werkt samen met een team van ontwerpers en stylisten om het huis te transformeren in hun droomhuis. VTwonen is niet alleen een entertainmentprogramma, maar ook een educatieve bron voor mensen die op zoek zijn naar ideeën en inspiratie voor het renoveren en opknappen van hun eigen huis of interieur. 

Wij hebben in samenwerking met VTwonen onderstaande projecten mogen realiseren. Laat je inspireren zodat jij ook binnen enkele weken jouw maatwerk vakkenkast of eventueel andere DIY project in huis hebt.