TOSIZE Furniture bij VT Wonen: Jeroen en Marieke in Uitgeest

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Jeroen en Marieke

Jeroen en Marieke

NL

Makkelijk

2 minuten

Beelden: Weer verliefd op je huis aflevering 5 seizoen 18 | Styling Marianne Luning | Fotografie Sonja Velda 

Omschrijving van Jeroen en Marieke

Marianne Luning pakte de woning van Jeroen en Marieke in Uitgeest aan. De woning was gedateerd en had een flinke upgrade nodig! De smaken van Jeroen en Marieke lagen ver uit elkaar, maar daar wist Marianne natuurlijk wel raad mee. Ze pakte uit met de kleur paars, geïnspireerd op een stoel die al aanwezig was in de woning. Gewaagd maar heel mooi geworden!

Marieke wilde graag een plek voor boeken. Marianne koos het model TSFC004 via de TOSIZE Furniture configurator. Hij werd geschilderd in de kleur NCS-1502-R en past daarmee perfect in het totale kleurenpalet. De kast is 234 cm hoog, 222 cm breed en 50 cm diep.

Marianne: ‘De boekenkast is ook echt bijzonder in deze make-over. Deze op maat gemaakte kast is helemaal geïntegreerd in de muur. Met een open deel voor de boeken en een gesloten deel, zodat ze ook spulletjes uit het zicht kunnen opbergen.’

Hoe ik dit project gemaakt heb

Marieke en Jeroen zijn helemaal blij met hun make-over en de mooie plek voor de boeken met ook nog opbergruimte door de deurtjes onderin. Meer weten over de totale make-over? Bekijk de beelden hier

Wil jij zelf ook aan de slag met een kast op maat? Ga dan naar de configurator en stel zelf je kast samen, tot op de centimeter nauwkeurig! Schilder hem zelf of kies een materiaal dat al is afgewerkt.

Afmetingen van mijn DIY project

  • Hoogte: 234 cm
  • Breedte: 222 cm
  • Diepte: 50 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.571,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken