The Interior Project VIPS

The Interior Project VIPS × OPMAATZAGEN.nl

Heb jij ons gespot op RTL? In samenwerking met van de Bunt Interieur en Carolien Spoor mochten wij voor The Interior Project VIPS seizoen 1, aflevering 2 een prachtige maatwerk vakkenkast leveren voor in een recreatieruimte / kantooromgeving. Wil jij meer weten over deze vakkenkast? Lees dan snel verder. 

Seizoen 1, aflevering 2 The Interior Project VIPS

Carolien Spoor won in de tweede aflevering van The Interior Project VIPS met haar ontwerp van een recreatieruimte in een kantoorpand. Ze gaf de ruimte veel kleur en drukte haar eigen stempel erop door het gebruik van antieke objecten. Er is zelfs een antiek carrousel paard te vinden!

Voor een zithoek maakte ze gebruik van een TOSIZE Furniture vakkenkast op maat. Hier heeft ze zelf nog onderdelen aan toegevoegd om het stevig genoeg te maken om erin te kunnen zitten. Ze schilderde de kast in een mooie paarse kleur en er kwamen akupanelen tegen de achterwand om het een warm geheel te maken met een houtstructuur erin.

Wil jij ook zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw vakkenkast op maat? Gebruik dan onze 3D configurator en bekijk direct wat er mogelijk is!

The Interior Project VIPS

The Interior Project VIPS is een Nederlands televisieprogramma waarin bekende Nederlanders de hulp krijgen van interieurdesigners om hun huis opnieuw in te richten. Elke aflevering wordt een ander huis of ruimte aangepakt en wordt er gekeken naar de wensen en behoeften van de bewoners. De interieurdesigners gaan vervolgens aan de slag om een nieuw interieur te creëren, waarbij er rekening wordt gehouden met de persoonlijke smaak van de bewoners en hun levensstijl. Het programma biedt niet alleen inspiratie voor interieurdesign, maar laat ook zien hoe belangrijk het is om een huis te hebben dat past bij de bewoners en hun levensstijl.