Een TOSIZE Furniture vakkenkast op maat voor The Interior Project VIPS, door Carolien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Erik

Erik

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Carolien

‘Maak van deze ruimte een fijne recreatieruimte voor iedereen die in dit kantoor werkt’. Dat was de opdracht die Carolien kreeg in de tweede aflevering van The Interior Project VIPS. Ze pakte de ruimte grondig aan met het thema ‘Work hard, play harder’ en liet daarmee haar eigen signatuur helemaal doorspreken in het eindresultaat. En met succes, want ze won deze tweede aflevering!

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de recreatieruimte is er voldoende plek om koffie te drinken of je even in een andere ruimte te begeven voor een informeel overleg. Er kwamen verschillende hoekjes, waarvan in één hoek gebruik werd gemaakt van een TOSIZE Furniture vakkenkast om in te kunnen zitten. Carolien ontwierp een kast en maakte deze samen met Van de Bunt Interieur helemaal eigen. Ze schilderden de kast in een gewaagde paarse kleur, die helemaal past in het mooie kleurenpalet. Ze maakten er zelf zittingen in, die net wat dieper zijn dan de kast, om een comfortabele zithouding te creëren. Deze werden verstevigd aan de onderkant om voldoende draagkracht te bieden. Tot slot werd de kast verfraaid met akupanelen die op de achterwand werden bevestigd. Wat ons betreft een geweldig geslaagd project en natuurlijk de terechte winnaar!

Afmetingen van mijn DIY project

343 cm breed, 240 cm hoog, 40 cm diep. Dikte planken: 3,8 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.458,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken