De beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen

Voor diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen ben je natuurlijk altijd welkom bij OPMAATZAGEN.nl. Wij hebben een mooi en gevarieerd assortiment timmerpanelen waar je mee aan de slag kunt. Zie je op tegen de grote hoeveelheid zaagwerk? Dat hoeft niet, want wij kunnen het zaagwerk voor je verzorgen. Je kunt een keuze maken uit de diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen en tijdens het bestelproces aan ons doorgeven in welke afmeting je de timmerpanelen wilt hebben. Het op maat zagen gebeurt bij ons tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor je er zelf echt niets meer aan hoeft te doen. Zo bieden wij je altijd een zeer complete service. Je kunt de diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen direct online bekijken.

Welke kleuren timmerpanelen zijn er?

Wanneer je een ruime keuze wilt hebben aan beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen, dan zit je bij OPMAATZAGEN.nl zeker goed. Kijken we uitsluitend naar de beschikbare kleuren timmerpanelen, dan zien we drie mooie varianten binnen het online aanbod.
Dit zijn de kleuren die timmerpanelen kunnen hebben:

De kleuren van de timmerpanelen kunnen aangepast worden door het te lakken, beitsen, of oliën. Hiermee kun je het materiaal een donkerdere kleur geven of zelfs er een geheel andere kleur aangeven.

Welke soorten timmerpanelen zijn er?

Timmerpanelen zijn er in diverse kleuren, maar je hebt ook de keuze uit meerdere soorten. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je terecht voor vier verschillende beschikbare soorten timmerpanelen.
Dit zijn de soorten timmerpanelen:

Bekijk alle Timmerpanelen

Diverse beschikbare dikten timmerpanelen

Je kunt dus uitstekend bij ons terecht voor diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen, maar je hebt ook nog de keuze uit diverse diktematen van de platen.
Dit zijn de diktes van timmerpanelen:

 • 18 millimeter
 • 19 millimeter
 • 26 millimeter
 • 28 millimeter
 • 40 millimeter

Het is belangrijk om de diktemaat van de timmerpanelen goed aan te passen op jouw project. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder. Je kunt dan altijd even vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice voor een professioneel, persoonlijk advies.

Meerdere beschikbare vormen timmerpanelen

Je kunt niet alleen een keuze maken uit diverse dikten en beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om timmerpanelen in verschillende vormen te bestellen. Het assortiment vormen timmerpanelen is zeer breed en gevarieerd. Hierin vind je onder meer de volgende vormen:

 • Hele plaat (ongezaagd)
 • Kubus (dicht)
 • Kubus (1 kant open)
 • Rechthoek (gezaagd)
 • Vierkant
 • Zuil (dicht)
 • Zuil (onderkant open)
 • Cirkel
 • Halve cirkel
 • Driehoek

De gewenste afwerking van timmerpanelen

Zoals je hebt kunnen zien zijn er veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen, maar ook voor panelen in diverse dikten en vormen. Uiteindelijk heb je zo altijd een ruime keuze wanneer je online timmerpanelen wilt bestellen. Wanneer je zelf meubels gaat maken, dan kun je de timmerpanelen natuurlijk mooi afwerken. Dit doe je met een blanke, transparantie afwerking om de originele kleur te behouden. Wil je zorgen voor een andere kleur? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt gebruik maken van krijtverf, olie, beits of lak om de gewenste kleur te verkrijgen. Zo zorg je altijd makkelijk voor een eindresultaat dat perfect aan je wensen voldoet en goed past bij je interieur.

De timmerpanelen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Als je van plan bent om de originele kleur te behouden, dan heb je dus de keuze uit verschillende basistinten. De eiken timmerpanelen zijn het donkerst van kleur, terwijl de vuren timmerpanelen het lichtst zijn. Veel mensen kiezen ervoor om met grenen timmerpaneel aan de slag te gaan. Dit heeft vooral te maken met de mooie, warme uitstraling van grenen die perfect te combineren is met de meest uiteenlopende interieurstijlen. Zeker voor het zelf maken van meubelstukken hebben de grenen panelen een voorkeur. Uiteraard kun je meer van de panelen maken dan enkel meubelstukken. Zo worden de timmerpanelen ook vaak gebruikt voor het maken van mooie planken voor aan de wand.

Diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen kopen

Je kunt eenvoudig online een keuze maken uit de diverse beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen die wij aanbieden. OPMAATZAGEN.nl zorgt graag voor perfect op maat gezaagde panelen. Geef de afmetingen eenvoudig aan ons door via het bestelproces en wij maken het voor je in orde. Wij kunnen je bestelling afleveren. Wil je meer informatie of advies over de beschikbare kleuren en soorten timmerpanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Bestel jouw variant van timmerpanelen op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen jouw bestelling tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Bekijk ons assortiment en start je nieuwe klus!

Bestel Timmerpanelen op maat!