FAQ

Wat is het verschil tussen BST, CST, TST bij de Unilin panelen?

CST, BST en TST zijn verschillende toplaag structuren van Unilin panelen, met name in de productie en specificatie ervan. Hieronder per term wat je kan verwachten:

CST - Soft pearl:

CST kan worden omschreven als een zijdeglans toplaag met fijne sinaasappelstructuur. Het is een subtiele, transparante laag die de kleur of textuur laat glanzen. CST-technologie zorgt ervoor dat het oppervlakte een verfijnde uitstraling krijgt met een vleugje luxe.

BST - Top mat:

BST lijkt op CST, maar is fijner van structuur en weerkaatst het minder licht dan CST. De naam top mat verwijst naar de transparante toplaag met fijne sinaasappelstructuur, maar met een matte uitstraling. BST-technologie zorgt ervoor dat het oppervlak van het paneel er natuurlijk en realistisch uitziet.

TST - Mini pearl:

TST zit tussen BST en CST in qua structuur. Het heeft een fijnere sinaasappelstructuur dan CST en minder glans, maar een fractie meer glans dan de BST-structuur. 

De lettercombinaties bij Unilin panelen verwijzen naar de kwaliteit en de visuele aspecten van de panelen, met name in termen van textuur, kleur en glansgraad. Het is belangrijk om te realiseren dat de lettercombinaties elk een eigen effect heeft op de panelen. Lees hier alles over de verschillende structuren van Unilin. Het is raadzaam om een sample aan te vragen bij de fabrikant, voordat je een paneel besteld. Ga hiervoor naar: www.unilinpanels.com.