Alles over de structuren van UNILIN panelen

UNILIN en Pfleiderer zijn vergelijkbare merken. Waar elk merk eigen kleurcodes hanteert zijn de decoren vergelijkbaar. Qua kwaliteit doet de een niet onder aan de ander. Bekijk de website van UNILIN.

UNILIN Panels is een toonaangevende producent van hoogwaardige houten plaatmaterialen voor diverse toepassingen, waaronder meubilair, interieurdecoratie en vloeren. Met de originele designs en structuren van UNILIN Evola springt je project meteen in het oog. Geïnspireerd door mode, kunst en de ongerepte natuur, biedt de collectie je enorme creatieve vrijheid. Een uitgebreid assortiment aan kleuren en patronen dat een thuis van elk huis maken.

Het merk is onderdeel van de UNILIN Group, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen voor de bouw- en interieurindustrie. UNILIN Panels onderscheidt zich door haar focus op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Zo maakt het bedrijf gebruik van een duurzaam beheerde en gecontroleerde houtvoorraad, en investeert het voortdurend in nieuwe technologieën en productiemethoden om de kwaliteit van haar producten te verbeteren. UNILIN Panels biedt een breed assortiment aan producten, waaronder MDF, spaanplaat en hardboard, en staat bekend om haar maatwerkoplossingen en snelle levertijden. Het merk is actief in diverse markten, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië.

Haar uitgebreide assortiment maakt dit merk aantrekkelijk om in te zetten voor jouw volgende project. De vele structuren(combinaties) maken het een interessant product, maar ook ingewikkeld om te kiezen. Binnenkort volgt op deze pagina meer informatie over de verschillen tussen de structuren en informatie waar je op kunt letten. Direct aan de slag met UNILIN panelen? Bekijk hier ons assortiment:

Start met bestellen