Alle hout en plaatmateriaal bekijken
Alle meubels op maat bekijken

De merken in ons assortiment

Medite
Pfleiderer
Querkus
Finsa
Formica
Decospan
Unilin
Nordus
Fenix NTM
Shinnoki

Meest verkocht

De meest gebruikte plaatmaterialen

MDF Blank 18 mm
MDF Blank 18 mm

Snel leverbaar

Best verkocht

  • 3-5 werkdagen
  • Max. 305,0 x 150,0 cm
22,07

p/m2

MDF Lakdraagfolie 18 mm
MDF Lakdraagfolie 18 mm

Snel leverbaar

Best verkocht

  • 3-5 werkdagen
  • Max. 242,0 x 120,0 cm
29,73

p/m2

MDF Blank 12 mm
MDF Blank 12 mm

Snel leverbaar

Best verkocht

  • 3-5 werkdagen
  • Max. 305,0 x 150,0 cm
17,32

p/m2

Multiplex Interieur Populier B/BB 18 mm
Multiplex Interieur Populier B/BB 18 mm

Snel leverbaar

Best verkocht

  • 3-5 werkdagen
  • Max. 248,0 x 120,0 cm
48,51

p/m2

Hout op maat bij de online houthandel OPMAATZAGEN.nl

Hout op maat bestellen? Als online houthandel maken we het heel eenvoudig om gezaagde houten en kunststof plaatmaterialen te bestellen en deze direct op maat te laat zagen. Gebruik de bestel configurator door de gewenste afmetingen en bewerkingen in te voeren en we gaan direct aan de slag. We leveren hout en kunststof op maat aan particulieren en bedrijven. Hout op maat kan besteld worden uit een zeer groot assortiment en we zagen en bewerken alles op maat in onze eigen zagerij. Onze professionele en computergestuurde machines zorgen voor perfect zaagwerk.

OPMAATZAGEN.nl is de online zaagservice en houthandel voor zowel constructieve houtsoorten als decoratief plaatmateriaal. Zo hebben we een ruime eigen voorraad van populaire constructieve plaatmaterialen zoals MDFmultiplexbetonplexOSB en underlayment. Maar ook massieve houtsoorten zoals eiken, beuken, vuren en grenen. Daarnaast hebben we ruim assortiment decoratieve afgewerkte plaatmaterialen zoals gemelamineerd spaanplaat en MDF. Alles leverbaar in verschillende diktes en kwaliteiten.

Hout op maat kan besteld worden in verschillende vormen en met verschillende afwerkingen. Bestel eenvoudig een rechthoek, cirkel of ovaal op maat uit alle beschikbare plaatmaterialen. En kies voor een passende randafwerking zoals een radius of ABS-band. We zagen ook hout op maat in verstek.

Waarom kiezen voor hout op maat door zaagservice OPMAATZAGEN.nl?

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer echt leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. Als online houthandel leveren we A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal op maat. Dat is echt handig!

Wat wil jij gaan maken? Bekijk ons inspiratieblog en zie hoe andere een tv meubel, bureau, opbergmeubel, bank, of een complete vakkenkast maakten.

Wat klanten zeggen over OPMAATZAGEN.nl

Al enige tijd geleden hebben wij een op maat gemaakt vakkenkast gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Het in elkaar zetten was goed omschreven en dan ook goed te doen, de kast staat zeer stevig en is mooi! Wij hebben deze daarna geschilderd met matte lak in de kleur Sioux. We zijn erg blij met onze kast en gaan binnenkort weer een project starten en dan maken we weer gebruik van opmaatzagen.nl. Nog een pluim voor de klantenservice. Bij vragen reageren zij altijd snel en denken mee. Top!

Sandra

Culemborg

Bekijk alle reviews op Kiyoh

Wij werken onder andere voor

vogels
eneco
hotels
theschooloflife
engie
schiphol
universityoftwente
bmw
honeywell
duijvestein
donkervoort
prescan
hu
vu
accenture
unilin
thyssenkrupp
littledutch
dutz
vopak
tno
garmin
canon
teds
nike
dhl
transip
fontys
aventus
vandervalk
klussenier
plus
ahk
klm
avans
vanenburg
123inkt
uu
akzonobel
tudelft
all4running
uva
decathlon
thenextweb
eyesandmore
bam