Alle hout en plaatmateriaal bekijken
Alle kunststof bekijken

Meest verkocht

De meest gebruikte plaatmaterialen

MDF Blank 18 mm
MDF Blank 18 mm

Bestel per m2

MDF Blank 18 mm
  • Max. 244,0 x 122,0 cm
34,73p/m2
MDF Lakdraagfolie 18 mm
MDF Lakdraagfolie 18 mm

Bestel per m2

MDF Lakdraagfolie 18 mm
  • Max. 244,0 x 122,0 cm
58,02p/m2
Multiplex Berken B/BB 18 mm
Multiplex Berken B/BB 18 mm

Bestel per m2

Multiplex Berken B/BB 18 mm
  • Max. 250,0 x 125,0 cm
119,41p/m2
MDF Blank 12 mm
MDF Blank 12 mm

Bestel per m2

MDF Blank 12 mm
  • Max. 244,0 x 122,0 cm
24,75p/m2

Recente DIY projecten

Hout op maat bij de online houthandel OPMAATZAGEN.nl

Hout op maat bestellen? Als online houthandel maken we het heel eenvoudig om gezaagde houten en kunststof plaatmaterialen te bestellen en deze direct op maat te laat zagen. Gebruik de bestel configurator door de gewenste afmetingen en bewerkingen in te voeren en we gaan direct aan de slag. We leveren hout en kunststof op maat aan particulieren en bedrijven. Hout op maat kan besteld worden uit een zeer groot assortiment en we zagen en bewerken alles op maat in onze eigen zagerij. Onze professionele en computergestuurde machines zorgen voor perfect zaagwerk.

OPMAATZAGEN.nl is de online zaagservice en houthandel voor zowel constructieve houtsoorten als decoratief plaatmateriaal. Zo hebben we een ruime eigen voorraad van populaire constructieve plaatmaterialen zoals MDFmultiplexbetonplexOSB en underlayment. Maar ook massieve houtsoorten zoals eiken, beuken, vuren en grenen. Daarnaast hebben we ruim assortiment decoratieve afgewerkte plaatmaterialen zoals gemelamineerd spaanplaat en MDF. Alles leverbaar in verschillende diktes en kwaliteiten.

Hout op maat kan besteld worden in verschillende vormen en met verschillende afwerkingen. Bestel eenvoudig een rechthoek, cirkel of ovaal op maat uit alle beschikbare plaatmaterialen. En kies voor een passende randafwerking zoals een radius of ABS-band. We zagen ook hout op maat in verstek.

Waarom kiezen voor hout op maat door zaagservice OPMAATZAGEN.nl?

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer echt leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. Als online houthandel leveren we A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal op maat. Dat is echt handig!

Wat wil jij gaan maken? Bekijk ons inspiratieblog en zie hoe andere een tv meubel, bureau, opbergmeubel, bank, of een complete vakkenkast maakten.

Wat klanten zeggen over OPMAATZAGEN.nl

Super tevreden. Op maat gezaagde planken voor de trap besteld. Bij de bestelling (op zondagavond) ging iets mis, waardoor ik per ongeluk 2 verschillende maten had besteld en betaald. Via de site een wijziging bestelling ingevoerd en maandagochtend om 9 uur kreeg ik al een bevestiging dat het was aangepast. Ook meteen een creditnota en een terugboeking van het teveel betaalde bedrag, De spullen werden keurig op tijd afgeleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden en alles was goed voor elkaar. Misschien één tip: liever niet op elke plank een sticker. Dan graag per pakket een sticker (of makkelijk afhaalbare stickers erop). Maar verder niets dan goeds, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Complimenten!

Grondig GeDaan

Benningbroek