De kleinste details maken de grootste impact

Gina van der Vlugt
Gina van der Vlugt

Hoi, ik ben Gina

Van een huis een écht thuis creëren, dat is mijn missie! Zoek je iemand die zich in jouw huis en situatie inleeft? Interieurontwerpen en – advies op maat voor mensen die verhuizen, een huis bouwen/verbouwen, of niet meer gelukkig zijn met hun interieur. Geen project te klein of te groot, van simpel kleuradvies tot een compleet advies. Mijn streven is om elke klant te helpen verliefd te worden op hun vernieuwde ruimte. De kleinste details kunnen een grote impact hebben bij het ontwerpen van een ruimte, maar alleen een echte professional weet hoe deze details samengebracht moeten worden om er een naadloos geheel van te maken. Dat is waar “Interieur by Gina” om de hoek komt kijken. Neem contact op om te ontdekken wat er voor jouw ontwerpproject gedaan kan worden!

Specialiteiten: Interieur ontwerp, interieurstyling
Afspraak maken

Hoe werkt het

Wij snappen als geen ander hoe overweldigend het kan zijn om een meubel te ontwerpen. De aangesloten interieurspecialistes adviseren niet alleen maatwerk meubels, maar kunnen ookmeedenken qua styling.*Dit is een losse service en hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.* Neem contact op met de desbetreffende interieurstylist/ontwerper en laat je adviseren over de voorwaarden.

Afspraak maken

Wil jij weten wat Gina voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak met haar om erachter te komen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Ben jij er klaar voor?

Voer je gegevens in