Klantenservice medewerker Laura: Ik stel me graag voor

Neem je contact op met OPMAATZAGEN.nl; dikke kans dat je Laura treft. Zij werkt bij ons als klantenservice-medewerker en maakt dagelijks klanten blij! Zij stelt zich graag eens voor.

 

Dit ben ik in een notendop

Ik ben Laura. Samen met mijn kersverse echtgenoot woon ik in Veenendaal. Wij zijn namelijk 5 maanden geleden getrouwd. Wat een mooie dag was dat, we denken er vaak aan terug! We zijn over tot de orde van alledag en dat is heerlijk.  Werken, huishouden, hobby’s en natuurlijk veel samen genieten! Leer je mij kennen, dan ontdek je dat ik vrolijk ben, creatief, vriendelijk doch assertief. Een goede mix voor het werk dat ik nu doe bij OPMAATZAGEN.nl.

Zo kwam ik bij OPMAATZAGEN.nl terecht

Ooit dacht ik dat ik verpleegster wilde worden, maar na de opleiding een half jaar te hebben gevolgd wist ik dat het vak niet bij me paste. …. Ik heb mijn social degree in ondernemen gehaald. Ik startte met mijn eerste baan als medewerker binnendienst bij een mechanisch bedrijf. Via een vriend die kwam helpen klussen in ons huis ontdekte ik de vacature bij OPMAATZAGEN.nl Twee dagen voor mijn bruiloft heb ik een ochtend meegelopen en toen onze huwelijksreis startte heb ik vanaf Schiphol de laatste benodigde documenten doorgestuurd om mijn contract rond te maken. Mijn leven is nogal veranderd het laatste half jaar! Nieuw huis, getrouwd, nieuwe baan… Het bevalt me goed!

Klantenservice-medewerker, wat houdt dat in?

Dagelijks verhef ik klanten tot Koningen en Koninginnen! Mijn taak is om informatie te geven en klachten af te handelen. Klanten die direct tevreden zijn over hun order, spreken wij eigenlijk niet. Zij schrijven gelukkig vaak een review om hun tevredenheid te tonen. Het leuke van OPMAATZAGEN.nl is dat we er alles aan mogen doen om klanten blij te maken. Hoe leuk is dat? Ikzelf leer ook veel over de materialen door de vragen die mij worden gesteld. Ik ben onder de indruk van de klussen die klanten uitvoeren. Het mooiste resultaat dat ik voorbij heb zien komen is het TV-meubel van Louisa. De stijl van haar meubel en interieur vind ik mooi.

Als ik klus dan...

… kan ik mijn creativiteit kwijt. Je ziet iets stapsgewijs opknappen en het besef dat je er straks heel veel plezier van gaat krijgen maakt het de moeite waard. Ik geniet het meest van schilderen, vooral kozijnen en muren. Schuren sla ik het liefst over, maar ach, het hoort er wel bij. Toen ik studeerde heb ik veel brocante meubeltjes opgeknapt. Ik bezocht kringloopwinkels en rommelmarkten en kocht de meubels voor een prikkie. Na een opknapbeurt zette ik ze op Marktplaats en verkocht ik de meubels met winst. Dat ondernemen zat er toch al jong in 😉

Ik en mijn huis

Een half jaar geleden kochten we ons eigen huis! Dat is me een grote-mensen-stap! Ik vond het een feestje om het huis samen op te knappen en in te richten. Het huis is gebouwd in de jaren ‘80. Je zou het haast niet geloven, maar de muren waren zwart geverfd mét glitters erop. We hebben eerst alles kaal moeten maken; van muur tot vloer. Als ‘newly weds’ hebben we deze beginfase ook goed doorstaan. De grootste ergernis tijdens het klussen? Er lagen overal internetkabels die door muren en kozijnen waren doorgetrokken. Dit was ons niet opgevallen tijdens de koop, maar er zaten veel gaten in de muur die we moesten vullen. Ik heb me gericht op de regelzaken en Rik heeft meer uitvoerend werk gedaan. We zijn ruim 3 maanden bezig geweest met klussen!

 

Nu ademt ons huis een sfeer van gezelligheid en rust uit. Ik voel me ergens thuis als het er licht is. Ik ben een vrij opgeruimd type en Rik gelukkig ook. Rommel zie je bij ons niet. Je zou onze inrichting minimalistisch kunnen noemen, maar door het gebruik van natuurlijke materialen als hout, gecombineerd met groen en ecru is het ook sfeervol. En ik ben van mening dat één goede eyecatcher in ieder interieur thuishoort. Bij ons is dat het kastje in de woonkamer met de opvallende plant ernaast. Het kastje is subtiel en elegant tegelijk.

Mijn favoriete plek in huis is de eetkamer. We hebben een lange tafel met acht stoelen en openslaande deuren. Het is een fijne en lichte plek en we kunnen veel gasten ontvangen. Daar houd ik van!

 

Tips voor rust in huis

Mensen vragen mij wel eens hoe het komt dat ons huis zo opgeruimd is. Mijn tip: kies meubels die praktisch zijn met veel opbergruimte. Ook dichte meubels dragen bij aan de rustige sfeer. En koop gewoon niet te veel spullen, maar wat grote accessoires, bijvoorbeeld een mooie klok of plant.

Klein geluk is voor mij

  • Zelf koken met verse ingrediënten, bijvoorbeeld lasagne.
  • Samenzijn met familie. Dat is eigenlijk groot geluk, want ik heb een grote familie en tijd met hen doorbrengen is het liefste wat ik doe.
  • Reizen! Mijn laatste bestemming was Gambia en mijn volgende bestemming hopelijk IJsland of Marokko.
  • Elke week verse bloemen!
  • Mijn lichaam uitdagen tijdens crossfit. Na het sporten kan ik de hele wereld aan!

Mijn seizoen

Het voorjaar is mijn favoriete seizoen! Maar ik kijk nu het meeste uit naar de eerste kerst in ons eigen huis. Ik heb mijn ‘Pinterest-kerst-bord’ al gevuld met decoratie inspiratie, zoals kransen, kerstbomen en lichtjes. Ook dan kies ik voor één eyecatcher in huis; de kerstboom. De rest decoreer ik eenvoudig, maar sfeervol.

Wat je van mij kunt verwachten

Als je mij treft wanneer je contact opneemt met OPMAATZAGEN.nl, dan kan ik je verzekeren dat ik met je mee zal denken alsof het mijn eigen vraag of klacht is. En ik zorg altijd voor een oplossing in samenspraak met jou als klant.

Groet, Laura