Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Maatwerk configurators

Op onze meubelpagina kun je kiezen tussen de verschillende meubels uit onze meubelcollectie, maar ook je eigen meubel op maat bestellen! Met onze module kun je heel eenvoudig jouw eigen ontwerp meubel bestellen en de prijs hiervan berekenen. Alle meubels worden geleverd als handig bouwpakket met duidelijke instructies.

Advies nodig?
Heb je jouw droommeubel op onze website zien staan, maar wil je een andere indeling of formaat? Weet je nog niet goed welke houtsoort past bij jou? Of wil je meer advies over onze meubels? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom!

Lees meer
2 resultaten
Sorteer op:

OPMAATZAGEN.nl

Een maatwerk vakkenkast van OPMAATZAGEN.nl ontwerp je zelf! Met de vakkenkast configurator bepaal je gemakkelijk het gebruikte materiaal, de afmetingen en de indeling. Met de schets die je toevoegt illustreer je precies hoe jij jouw kast wilt vormgeven, waardoor wij weten welke onderdelen we op maat moeten zagen.

  • Binnen 10 werkdagen in huis
  • Ontwerp je eigen meubel en ontvang een handig bouwpakket incl. schroeven en handleiding.

OPMAATZAGEN.nl by Raffito

Een Raffito kast is een stijlvolle maatwerk kast die je eenvoudig ontwerpt met deze configurator. Je bepaalt gemakkelijk de afmetingen, de stijl, kleur en indeling door de onderdelen en afwerkingen te selecteren die jij wilt. De configurator geeft een 3D-schets weer van jouw configuratie zodat je direct kan zien hoe jouw Raffito kast eruit gaat zien.

  • Binnen 4 weken in huis
  • Ontwerp je eigen meubel en ontvang een handig bouwpakket incl. schroeven en handleiding op maat