Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.

Maatwerk configurators

Wil je zelf een meubel ontwerpen en op maat bestellen? Dat kan! Met onze configurators kun je heel eenvoudig jouw eigen ontwerp meubel bestellen en de prijs hiervan berekenen. Alle meubels worden geleverd als handig bouwpakket met duidelijke instructies. Ga jij voor een maatwerk vakkenkast die je zelf helemaal naar wens kunt afwerken, een decoratieve vakkenkast die al helemaal is afgewerkt of toch een schuifdeurkast op maat?

Advies nodig?
Heb je jouw droommeubel op onze website zien staan, maar wil je een andere indeling of formaat? Weet je nog niet goed welk materiaal past bij jou? Of wil je meer advies over onze meubels? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in onze showroom!

Lees meer
1 resultaten
Sorteer op:

Een maatwerk vakkenkast van OPMAATZAGEN.nl ontwerp je zelf! Met de vakkenkast configurator bepaal je gemakkelijk het gebruikte materiaal, de afmetingen en de indeling. Met de schets die je toevoegt illustreer je precies hoe jij jouw kast wilt vormgeven, waardoor wij weten welke onderdelen we op maat moeten zagen.

  • Vanaf 10 werkdagen in huis
  • Ontwerp je eigen meubel en ontvang een handig bouwpakket incl. schroeven en handleiding.