Populaire RAL kleuren voor in elk interieur

Laat je inspireren door de populairste RAL kleuren. Wij nemen je mee door de trend kleuren van dit moment en de klassiekers welke in nagenoeg ieder interieur tot zijn recht komen! Lees ook hoe jij jouw zelf ontworpen vakkenkast op maat kan laten spuiten in elke RAL kleur.

Bekijk al onze vakkenkasten!

Wat is een RAL-Kleur?

Een RAL kleur is een specifieke code, die staat voor een unieke kleur. Het RAL kleuren pallet is ontwikkeld om verschillende verftinten en coatings uit elkaar te kunnen halen. Een RAL kleur bestaat meestal uit de volgende elementen: RAL (kleurcode van 4 cijfers) & een unieke kleurnaam. Voorbeeld: RAL 9010 Zuiver Wit.

De klassiekers

Sommige RAL kleuren gaan nooit uit de mode, met de volgende kleurtinten zit je altijd goed!

Populaire RAL kleuren van nu

Ga jij voor een kleur met iets meer pit? Dan zijn deze populaire RAL kleuren misschien wat voor jou! Dit zijn echte trend kleuren, welke momenteel razend populair zijn. Maak van jouw meubel een echte eye-catcher door hem te laten spuiten in één van de volgende kleuren.

Sample opvragen van een RAL kleur

Doordat het productieproces van een vakkenkast in een RAL-kleur laten spuiten relatief kostbaar is en omdat er duizenden RAL kleuren bestaan, leveren wij hier geen samples van. Wij hebben deze dus ook niet op voorraad, elke productie van een gespoten kast is uniek.

Natuurlijk kun je bij diverse webshops een kleurwaaier kopen, waar alle RAL kleuren weergeven worden. Zo kun je nauwkeurig beslissen welke kleur jouw vakkenkast op maat mag worden. Ook is het mogelijk om één kleurstaal te bestellen van een specifieke RAL kleur.

Onze gespoten vakkenkasten op maat

Heb jij jouw favoriete kleur al gevonden? Tof, dan kan het ontwerp proces beginnen! Of wellicht had je al een ontwerp en was het beslissen van een RAL kleur de laatste stap. Hoe dan ook, met onze maatwerk configurator stel je eenvoudig jouw gespoten vakkenkast op maat samen. In de eerste stap van de configurator kun je jouw gewenste RAL kleur invullen: veel plezier met het ontwerpen van jouw unieke kast op maat!

Configureer jouw gespoten kast