Houten meubel op maat

Houten meubels op maat zijn sfeerverhogend in ieder interieur. Met een meubel op maat heb je ook nog eens iets in huis wat niemand anders heeft. Dat maakt maatwerk zo bijzonder! Ontwerp je eigen eyecatcher in huis en laat het door ons op maat zagen en zo veel mogelijk voormonteren. Zo is maatwerk betaalbaar, voor jou en voor iedereen die aandachtig omgaat met de inrichting van zijn woning. Of het nu gaat om een TV-meubel of een badkamermeubel.

Meubel op maat

Een maatwerk meubel bestel je eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl. Wil je wel een maatwerk meubel, maar heb je geen inspiratie om deze zelf te ontwerpen? Bekijk dan onze meubelcollectie. Wil je zelf aan de slag om een ontwerp te maken? Bestel dan een meubel op maat! Maak een ontwerp, bereken gemakkelijk de prijs en bestel het meubel eenvoudig via onze bestelmodule. We leveren de maatwerk meubels in verschillende houtsoorten, zoals MDF Blank, MDF Lakdraag, MDF vochtwerend, MDF Zwart V313, Underlayment Fins Vuren, Multiplex Interieur Populier en OSB3.

De meubels kenmerken zich door de moderne uitstraling. Doordat je jouw meubel zelf schildert en daarmee ook zelf de kleur kiest, stem je deze moeiteloos af op jouw interieur!

Bestel je een (maatwerk) meubel, dan ontvang je deze binnen 10 werkdagen bij je thuis. Jouw meubel wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren, ladegeleiders en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden zorgvuldig verpakt en je kiest zelf een bezorgdag die jou uitkomt. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd.

Bestel hier een meubel op maat!

Bekijk de instructievideo om te ontdekken hoe eenvoudig je een meubel van OPMAATZAGEN.nl in elkaar zet.

Stappenplan: Zo bestel je een maatwerk meubel

Het bestellen van een houten meubel op maat is niet moeilijk. We vertellen je graag welke stappen nodig zijn, om van ontwerp over te gaan tot realisatie. Goed om vooraf te weten is dat we standaard een materiaaldikte van 9 mm gebruiken, waarvan we holle planken maken die stevig zijn en toch licht van gewicht. Om deze mooi en sterk te krijgen, is de minimale dikte van de staande en liggende delen 3 cm.

Stap 1: Schets jouw meubel

Het is belangrijk om een schets van jouw meubel te maken, zodat wij weten welke indeling je voor ogen hebt. Hiervoor heb je geen ingewikkeld programma nodig! Zelfs lades, deurtjes, spotjes of een TV-nis kun je aan het ontwerp toevoegen. Wij monteren de soft close en push-to-open scharnieren alvast voor je en maken ook een uitsparing voor de eventuele spotjes. Je kunt ons voorbeeld bekijken en het OPMAATZAGEN.nl schetspapier gebruiken. Laat je online inspireren en bekijk de andere houten meubels uit onze meubelcollectie. Wil je alle specificaties lezen voordat je begint met schetsen? Neem een kijkje op de maatwerk meubel pagina op onze website.

Stap 2: Bereken direct zelf de prijs

Geef in de calculator al jouw wensen door om de prijs van jouw meubel te berekenen. Dit proces bestaat uit slechts 5 stappen. Je kiest 1. de houtsoort, 2. voert de afmeting in, 3. geeft aan hoeveel vakken / deurtjes / kleppen / lades jouw meubel heeft, 4. geeft aan hoe dik de staanders en liggers zijn en 5. welke opties je toevoegt aan het meubel. Qua opties kun je bijvoorbeeld kiezen voor legplanken in je kast, spotjes, stelpoten, een TV-nis of een achterwand, etc.

Stap 3: Upload je schets en bestel direct online

Op basis van de schets weten wij wat de gewenste indeling van jouw meubel is. Je kunt eenvoudig direct online betalen via iDEAL. Onze zaagspecialisten gaan dan aan de slag met jouw eigen ontworpen meubel van hout op maat!

Stap 4: Zet zelf eenvoudig je kast in elkaar en schilder hem in de gewenste kleur

Als je de kast gaat monteren is het handig om een waterpas, accuboormachine en een trapje bij de hand te hebben. Met de handleiding kun je zelf heel gemakkelijk de kast in elkaar zetten. Wij hebben namelijk al het voorwerk al voor je gedaan! Wil je eerst nog wat tips lezen over hoe je jouw kast mooi en egaal kunt schilderen? Bekijk dan onze klustips.

Maatwerk meubels assortiment

Naast maatwerk meubels hebben we ook een collectie meubels ontworpen waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we houten meubels op maat in de categorie boekenkasten, buffetkasten, bureaus, dressoirs, garderobekasten, vakkenkasten en TV meubels. Dit aanbod breiden we steeds verder uit. Dus iets wat er vandaag niet is, kan morgen zomaar ineens onderdeel zijn van ons assortiment. Houd onze website in de gaten voor het actuele aanbod aan meubels.

Hout sample bestellen

Nog niet zeker van de houtsoort? Dan is het misschien fijn om een sample te ontvangen van de houtsoort die jouw voorkeur heeft, voor het meubel op maat. Bestel een sample via de productpagina van het gewenste hout. Je ontvangt een gezaagd stukje hout van 10,0 x 10,0 cm. Zo kom je er snel en gemakkelijk achter of dit het materiaal is wat bij jou in de kamer past.

Van maatwerk naar bouwpakket

Besluit je om jouw ontwerp voor een meubel van hout op maat te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl, dan ontvang je de materialen binnen de kortste keren als bouwpakket thuis. En met behulp van de handleiding schuif je de kast zo in elkaar! Dat is écht handig!