Ga voor een maatwerkkast van Zwart Eiken

Goed nieuws! We hebben het bestellen en produceren van onze maatwerk vakkenkasten nóg eenvoudiger weten te maken. Hierdoor kan jij jouw ontwerp maatwerk vakkenkasten eenvoudig zelf configureren via onze 3D configurator en kunnen we de kasten op maat zagen, precies zoals jij ontworpen hebt. Dit artikel gaat over onze oude lijn bekend onder de naam STULPR waarvan wij de productie stopgezet hebben. De nieuwe lijn hebben we TOSIZE Furniture genoemd. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de TOSIZE Furniture lijn? Klik hier om onze nieuwe 3D configurator uit te proberen.

Met Spaanplaat Zwart Eiken Kwartiers geef je je maatwerk vakkenkast een uniek uiterlijk. De fijne houtnerf creëert een luxe uitstraling en geeft de kast karakter. Hij wordt net wat eigenwijzer dan wanneer je gaat voor enkel zwart. Maar de kast is nog net zo makkelijk te decoreren en te combineren!

Spaanplaat Zwart Eiken Kwartiers: Wat is het?

De basis van Spaanplaat Zwart Eiken Kwartiers bestaat uit verschillende houtsnippers en zaagsel die onder hoge druk verlijmd zijn. Op deze basis is een gladde, sterke kunststoflaag aangebracht. Deze kunststoflaag heet melamine, de laag die het uiterlijk van het materiaal bepaald. Er zijn diverse soorten melaminelagen. Zo kun je kiezen voor een effen kleur of motieven van verschillende houtsoorten.

Bestel hier Zwart Eiken Kwartiers op maat!

Spaanplaat Zwart Eiken kwartiers onder het vergrootglas

Melamine is een duurzame keuze wanneer je kijkt naar de levensduur van het product. Deze kunststof soort heeft namelijk als eigenschappen dat hij krasvrij is en nagenoeg onbreekbaar is. Door deze harde kunststof laag zul je geen oneffenheden op de plaat tegenkomen zoals bij echt Eiken. Ook werkt het houtmateriaal nauwelijks of niet, waardoor hij jarenlang mee gaat.

Zwart Eiken spaanplaat heeft een lichte nerf door de plaat lopen, dit maakt dat het materiaal een realistische houtlook krijgt.

Bekijk hier al ons spaanplaat in onze webshop

 

Ruimte vullend

Deze maatwerk vakkenkast is maar liefst 294,6 cm breed. Perfect wanneer je een volledige wand of een groot gedeelte van de kamer wilt vullen. Je creëert, naast diverse plekken voor fijne decoratie en accessoires, ook behoorlijk wat opbergruimte. Altijd handig! De speelse vakken in verschillende groottes maakt dat de kast net wat interessanter wordt, maar zorgt ook voor een grotere uitdaging qua inrichting en styling… Durf jij het aan?!

Zet het op papier!

Het kan behoorlijk overweldigend zijn, een kast ontwerpen. Onze belangrijkste tip is dan ook: ga schetsen! Met behulp van onze schetshandleiding kun je starten met het maken van de eerste schetsen. Mocht je wat extra hulp willen van een expert op het gebied van vakkenkasten? Maak dan gemakkelijk een afspraak in onze showroom! Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

Bestel een Sample

Wanneer je overweegt om een maatwerk kast van Zwart Eiken Kwartiers aan te schaffen, wil je misschien eerst het materiaal voelen en zien van dichtbij. Dat begrijpen wij natuurlijk, hierdoor kun je gemakkelijk een sample bestellen. Via onderstaande button vind je alle informatie over het bestellen van een sample.

Sample bestellen

Bekijk ons hele assortiment