Een kast maken met afwijkende frontjes?

Er zijn een hoop manieren om een kast te ontwerpen. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je nu jouw kast uniek maken door hem afwijkende frontjes (deurtjes, kleppen en lades) te geven! Bestel je een MDF lakdraag kast met MDF Zwarte deurtjes? Geen probleem. Voeg vanaf nu ook eiken deurtjes toe aan jouw droomkast.

Laat de designer in je los

Laat je creativiteit de vrije loop gaan met de nieuwe functie in onze maatwerk vakkenkast configurator: kies unieke deurtjes, lades of kleppen in jouw kast! Met deze nieuwe functie kun jij elk deurtje of lade van jouw maatwerk vakkenkast in andere houtsoort bestellen dan de rest van jouw kast! Je kunt bijvoorbeeld een kast maken van:

De frontjes worden standaard van plaatmateriaal van 18 millimeter dik gemaakt. Het kan soms zijn dat bepaalde platen niet beschikbaar zijn in die dikte. In dat geval wordt er dan een dikte gekozen die daar het dichtst in de buurt komt.

Lees onze schetstips

Afwijkende frontjes bij jouw kast bestellen

Als je deurtjes van een andere houtsoort voor jouw kast wil bestellen kun je dit heel eenvoudig doen door dit aan te geven op jouw schetspapier en door het in te vullen in de maatwerk vakkenkast configurator. In de schets geef je aan welke frontjes je van welke houtsoort wilt hebben en in de configurator kun je tijdens het invoeren van het aantal deurtjes, laden en kleppen aangeven wat voor frontjes ze moeten krijgen. Zo simpel is het!

Heb jij een schets, maar twijfel je over de houtsoorten? Maak een afspraak in onze showroom en laat je adviseren door een van onze vakkenkast expert. Graag vragen we je hiervoor een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor je hebben en je goed kunnen adviseren. Klik hieronder om een afspraak te maken of lees alles over onze standaard houtsoorten.

Maak een afspraak in onze showroom

De houtsoort die ik wil staat er niet tussen

Wil jij afwijkende frontjes maken van plaatmateriaal wat nog niet als optie aangegeven wordt in de meubel configurator? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Holle planken van een andere houtsoort

Wil jij niet de frontjes, maar de staanders of liggers van een andere houtsoort? Dan kan ook! Helaas kan je dit nog niet doorgeven in onze meubel configurator. Maak een duidelijke schets en stuur deze door naar ons zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken.

Vrijblijvende offerte op maat aanvragen

Nog niet zeker?

Heb jij een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder. Wil jij dolgraag jouw eigen kast ontwerpen en bestellen, maar zie je op tegen het ontwerpproces, het in elkaar zetten van de kast of loop je ergens anders tegenaan? We hebben een artikel serie opgezet zodat jij goed voorbereid aan de slag kan gaan.

  1. Wat is een maatwerk vakkenkast? En welke keuzen heb ik?
  2. Lees alle voor- en nadelen per houtsoort
  3. De schets handleiding voor het maken van een effectieve schets.

Ben jij benieuwd naar andere verhalen? Kijk dan op ons blog. Zij hebben het hele proces doorgelopen en vonden het ook spannend, achteraf viel het gelukkig erg mee!

Ik ben er klaar voor om een maatwerk meubel te bestellen!