• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"We hebben een leuke onderkast gemaakt met vooraf op maat gezaagde planken. Het project was echt geslaagd, snelle levering, vriendelijke chauffeur, alles volgens afspraak. Frank, Den Haag"
Frank
Den Haag
11 apr. 2020
6
"De kast wordt verkocht als zwart is vaal met witte spikkels . Tijdens de levering zitten de onderdelen in een krat tegen elkaar aan zonder bescherming. Vervolgens legt men de onderdelen op de laadklep, geen enkele bescherming maar op het ijzer, hierdoor enkele beschadigingen. Ik snap dat wij aan het milieu denken, maar er is toch wel een midden weg? Na contact met de klantenservice werd ik vervelend te woord gestaan. Op al mijn vragen werd onmiddellijk een kort antwoord gegeven. Geen enkel empathisch vermogen dat ik zojuist 1695 euro had uitgegeven en dat het zo geleverd werd. En dat voor mij de kleur zwart ook zwart is. Nou mevrouw wij mogen deze kleur als zwart verkopen en dan moet u de kast maar afwerken. Ik heb hier een raar gevoel aan over gehouden. Toch heb ik een voldoende gegeven omdat ik het model van de kast prachtig vind. Aanbevelen kun je kiezen uit ja / nee, ook daar heb ik ja ingevuld, als de koper rekening houdt met bovenstaande"
Jacqueline
Utrecht
4 apr. 2020
9
"Bij met de geleverde bureauplanken! Netjes afgewerkt. Ook goede ervaring met de klantendienst: er wordt namelijk een compensatie voorzien omdat de levering later dan verwacht was. Top!"
Sarah
Tilley
1 apr. 2020
10
"Bestelling gedaan online, en na een paar dagen stond het netjes klaar. Telefonisch nog even contact gehad, en alles was perfect geregeld."
Jan
Amerongen
30 mrt. 2020
10
"Daar stond ik dan, stevig balend in de Hornbach, levensgrote platen MDF samen met mijn zoon terug te plaatsen in het rek. Want ik kwam er pas in de winkel achter dan ze geen 9mm MDF hadden. Dan heb ik die 18mm platen ook nog niet nodig! Afblazen die aanschaf dus. Want in in mijn ontwerp had ik ook 9mm platen nodig. Ik snapte het ook niet goed waarom ik misgreep, want ik had vooraf op de website van de Hornbach gekeken..... Thuis gekomen keek ik nog eens, en toe snapte ik het. In kleine lettertjes stond: 5 weken levertijd. VIJF WEKEN? voor een 9mm MDF plaat? Met één Googleactie kwam ik achter de webshop van OPMAATZAGEN. Wow, dat is relaxt. Elk plankje van elke houtsoort leverbaar EN bovendien op maat gezaagd EN aan huis bezorgd. Super! De rest van de klus werd zo wel erg eenvoudig! Mijn volgende bestelactie ga ik zeker weer met jullie doen."
Richel Lubbers
Utrecht
29 mrt. 2020
10
"Planning, uitvoering en prijs alles klopt!"
T. Smit
Nijmegen
21 mrt. 2020
10
"Ik was overal aan het zoeken waar ik hout kan halen dat 1 op maat was gezaagd, en 2 bij mij thuis kan geleverd worden, enkele Belgische bedrijven doen dit, maar aan een ietsje meer prijs en vaak de onjuiste dikte. Ik heb via Opmaatzagen hout besteld, voor mijn Bureau, de huidige bureau is zo goed als versleten en was aan vervanging toe, dus ben ik bijna all-out gegaan, en heb ik hout besteld op 183 cm (lengte) en 60 cm (breedte) op een mogelijke dikte van 40 mm (4 cm) en niet dat ik het bedrijf niet vertrouw, maar deze maten waren effectief juist, en zaten geen enkele milimeter ernaast. De verzendingskosten waren wat aan de dure kant afhankelijk hoe snel je die nodig hebt, maar uiteindelijk is het de prijzen waard, hout is toegekomen zonder enige beschadigingen (onder beschadigingen bedoel ik: Putjes gemaakt door ruw handelen, etc..) plus hout is niet goedkoop :)"
Ilja Quina
Halle
14 mrt. 2020
10
"Klantgerichte, snelle 'op maat' service."
Paul Van Hooff
3962BD
27 feb. 2020
8
"Fijne handige website, prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik had wat vochtwerend mdf plaatmateriaal nodig t.b.v. een keukenrenovatie. Geen gedoe meer met transport en zaagafval. In mijn geval had ik alleen graag meer afwerkmogelijkheden gezien. Ik heb gekozen voor rondom afgeronde hoeken, de hoek zelf was echter scherp moest ik nadien nog zelf afronden. Tevens kon ik geen scharniergaten mee bestellen."
Bas
Enschede
22 feb. 2020
10
"De hardboard platen zijn van uitstekende kwaliteit en precies op maat gesneden."
C.
Den Bosch
22 feb. 2020

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!