• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 826 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"Prima snelle levering van zeer exact op maat gezaagde panelen. Zeer tevreden!"
Friso
Eindhoven
26 mei 2020
10
"Een makkelijke site, snel besteld, snel geleverd en perfect op maat gezaagd. Ik ga echt niet meer zelf hannessen. De volgende keer bestel ik alles lekker op maat bij opmaatzagen.nl Top!"
Vahistha
Dennie Bosch
23 mei 2020
10
"Snelle levering"
Thomas
Medemblik
23 mei 2020
10
"Door de netjes op maat gezaagde stukken hout was mijn project een stuk eenvoudiger en het resultaat mooier! Ik had redelijk wat kleinere stukken hout, die waren netjes gelabeld, in een doos gepakt en beschermd met piepschuim."
Arnout
Deventer
17 mei 2020
10
"Ik had een speciale order ingestuurd met een schets, waarop ik een prima prijs terug kreeg. De planken werden netjes bezorgd, in prima staat en precies zoals ik ze wou hebben."
Ankie
IJsselstein
16 mei 2020
10
"Bestelde gezaagde platen precies goed, geleverd op de toegezegde tijd. De door mij ontworpen maat kast is inmiddels klaar en geverfd en staat op zijn plaats."
J.C.K.
Groningen
15 mei 2020
9
"Goed werk geleverd. Precies op maat. Ben zeer tevreden."
Peter
Made
12 mei 2020
10
"MDF op maat laten zagen voor een grote rolkist in onze garage. Perfect maatwerk en zorgvuldig verpakt. Geen gedoe met zelf naar de bouwmarkt gaan (die ook nog eens duurder is en mindere kwaliteit MDF levert)."
Bart
Aalten
9 mei 2020
9
"Prima service. Men neemt de tijd om te luisteren naar je wensen. In mijn geval was dat heel nauwkeurig MDF panelen zagen voor zelfbouw luidsprekers. Het resultaat was binnen 0.1 mm tolerantie gezaagde panelen. Perfect voor de luidsprekerkasten."
Arjen
Delft
3 mei 2020
9
"Ruime keuze in hout en zaagwerk conform opgave gezaagd. Jammer dat het verstek zagen onder niet-standaard hoek tijdelijk (door drukte) niet mogelijk is."
Guus
Leiden
2 mei 2020

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!