• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
9
"Netjes in zaagwerk en een goede afwikkeling."
Bibliotheek Gelderland Zuid
Nijmegen ( Nederland )
19 jul. 2018
10
"De materialen worden echt op de mm nauwkeurig gezaagd en vervolgens thuisbezorgd. Handig om zo je eigen bouwpakket thuis te laten bezorgen."
Martijs
Amstelveen
18 jul. 2018
10
"Goed en snel"
Nathalie
Hellevoetsluis
18 jul. 2018
10
"Snel,correct en goede kwaliteit"
Venlo
15 jul. 2018
8
"Precies gekregen wat ik besteld had!! Top over onderstaande contact met het bedrijf gehad en aan alle kanten geprobeerd te helpen."
Karin
Amsterdam
12 jul. 2018
10
"Snelle levering, Prima kwaliteit. Betrouwbaar."
Gerrit
Drachten
12 jul. 2018
9
"Mooi afgewerkt"
Fysiotherapie De Weer
Zaandam
10 jul. 2018
10
"Tot op de mm nauwkeurig gezaagd en keurig netjes afgewerkt. Super tevreden!"
9 jul. 2018
9
"De maatvoering is echt perfect, op de halve mm denk ik. Kwaliteit van het gebruikte plaatmateriaal is ook in orde."
M A X
Groenekan
8 jul. 2018
10
"Duidelijke, heldere en overzichtelijke website. Alles precies tot op de mm op maat en keurig afgewerkt zoals besteld. Ongeveer een uur voor dat de levering zou plaats vinden gebeld door de chauffeur met de exacte aankomst tijd. Al met al een top bedrijf! Voor de volgende klus zal ik het benodigde hout hier weer bestellen."
Maarten
1 jul. 2018

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!