• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
9
"Ik heb een eiken- en een mdf-paneeltje besteld. Binnen drie werkdagen netjes verpakt ontvangen. Mooi afgewerkt materiaal."
Aldo
Rotterdam
30 mrt. 2021
10
"Per ongeluk had ik eerst de verkeerde timmerpanelen besteld. Na contact via de website werd ik snel terug gebeld en hebben we de bestelling kunnen annuleren. Binnen een uur mijn geld weer terug ontvangen. Opnieuw besteld met de juiste afmetingen. De panelen zijn exact op de juiste datum afgeleverd en waren perfect op maat gezaagd. Precies zoals je het hebben wilt."
Jan Scherphof
VRIEZENVEEN
29 mrt. 2021
10
"Als je doet wat je beloofd, heeft de klant niets te klagen. Keurig volgens afgesproken datum. Keurig volgens aangeleverde afmetingen. Keurig volgens beloofde kwaliteit. 5 dikverdiende sterren!!"
Maarten H
Breda
29 mrt. 2021
10
"Alles netjes op maar gezaagd en snelle levering. Behulpzame klantenservice"
Mickey Brinkmeijer
NIEUW-VENNEP
27 mrt. 2021
10
"Alles was goed verpakt en tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Top!"
Bram
Langedijk
26 mrt. 2021
10
"Het contact was geweldig, al mijn vragen werden goed beantwoord, de kast zelf was super simpel in elkaar te zetten en precies zoals ik hem wilde hebben!"
Stefan Van Es
Oss
21 mrt. 2021
10
"Heb betonplex platen laten zagen op maat. Netjes verpakt, strakke zaagsnedes, snelle levering en vooral mooi plaatmateriaal."
Tom
Dongen
11 mrt. 2021
10
"Mooi recht, strak en glad en keurig gezaagd hout. Netjes afgeleverd door de koerier. Als ik weer meubel/timmerpanelen nodig heb gaan ze mij niet meer bij de plaatselijke bouwmarkt zien maar bestel ik het bij opmaatzagen.nl"
Johan
Berkel En Rodenrijs
8 mrt. 2021
7
"Recentelijk wat plaatwerk besteld voor de inrichting van mijn bedrijfswagen. Ik wilde enkele Betonplex platen monteren met een dikte van 12mm. Het bestellen via de website was duidelijk en ging snel, de levering was accuraat, netjes verpakt en volledig. Maar ....... de betonplex platen van 12mm zijn in werkelijkheid 12,46mm dik en dus passen ze niet in de door mij aangekochte aluminum u-profielen. Een behoorlijk minpuntje is dat als je maten opgeeft dan moet 12mm ook 12mm zijn en geen 12,46mm."
Roel
Amsterdam
7 mrt. 2021
10
"Diverse afmetingen, diverse materialen. Alles netjes superstrak op maat gezaagd. Spullen goed verpakt verzonden. Kortom een aanrader als je snel netjes op maat gezaagd materiaal in huis wil hebben."
Ad
Oss
26 feb. 2021

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!