• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 823 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"Makkelijke manier van bestellen, snelle reactie, keurig verpakt en tijdig geleverd, uiterst tevreden!"
Ronald
Amsterdam
19 jul. 2019
10
"Snel geleverd. Perfect op maat..prima kwaliteit. Goede handleiding. Kortom top product!"
Steve
Amsterdam
19 jul. 2019
10
"Geweldige service"
Marie-Jose
Renkum
11 jul. 2019
10
"Duidelijke online manier om bestelling te plaatsen. Ook persoonlijk contact voor een toelichting erg vriendelijk."
Michel
Elburg
10 jul. 2019
10
"Erg fijn om geen rest hout te hebben en precies te betalen voor wat je gebruikt. Ook de klantenservice is erg vriendelijk en precies."
Eline
Utrecht
10 jul. 2019
10
"Levering op tijd en exact zoals is aangevraagd."
D. Timmermans
Utrecht
5 jul. 2019
10
"Fantastisch"
Justin Liefferin
Den Haag
29 jun. 2019
10
"Excelent"
Arie
Wormer
23 jun. 2019
9
"De site werkt eenvoudig en intuitief. Houtsoort, dikte, afwerking en dergelijke zijn eenvoudig te selecteren. Vervolgens is het ook eenvoudig om het hout op de juiste maat en afwerking aan te geven. Omdat ik in de buurt woon heb ik het hout afgehaald, ging ook erg prettig. Het hout was mooi gezaagd en afgewerkt."
Erwin
Veenendaal
13 jun. 2019
10
"Alles precies op maat en precies zoals mijn tekening had aangegeven."
Rene
Almere
10 jun. 2019

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!