• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 818 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
8
"Twee platen zwart mdf besteld. Mooie strakke snijranden zonder splinters of happen. Alles ook binnen toleranties, dus de platen konden direct gebruikt worden. Levertijd was aan de relatief lange kant; circa 2 weken."
Dennis
Eindhoven
26 nov. 2019
10
"Snelle nette levering en prima product"
T Berendse
Rijsenhout
26 nov. 2019
10
"3 kasten besteld bij Opmaatzagen. Mooie kast met duidelijke instructies. Zending was niet compleet, maar service was erg vriendelijk en is snel verholpen. Zeer tevreden."
Edwin
Valkenswaard
24 nov. 2019
8
"Prima verder, uitstekende afhandeling."
Ivo Brugman
Rosmalen
22 nov. 2019
10
"Zeer tevreden met het bestelproces, de levering en de klantenservice. Een van de bestelde artikelen bleek niet op voorraad. Hier werd snel en adequaat op gereageerd in de vorm van een alternatief wat kosteloos werd aangeboden, ondanks de hogere kostprijs. Communicatie vanuit de klantenservice was snel en oplossingsgericht. Bij aflevering werd de zending door de transporteur nog gecontroleerd aan de hand van de pakbon. Dit maak ik zelden mee."
Klaas
Willemsoord
15 nov. 2019
10
"Snelle levering en perfect op maat gezaagd. Ik ga hier zeker vaker bestellen."
Annet
Drachten
9 nov. 2019
10
"Voor mijn hobby project heb ik de maten doorgegeven en thuis in elkaar gezet en klaar. Het voordeel is dat je niet nu met stukken hout blijft zitten en je betaald alleen wat je heb gebruikt."
Raymond
Hilversum
6 nov. 2019
8
"Snelle levering"
Leon Veldhuis
Delden
1 nov. 2019
10
"Jullie hebben op tijd precies geleverd wat ik gevraagd had, voor de afgesproken prijs"
A.J. Fichtinger
Maarn
30 okt. 2019
8
"Alles goed aangeleverd en netje binnen gezet. Nu blijkt dat een zijkant niet netjes is. Er lijkt mis geboord te zijn op 3 plaatsen per plaats 3 gaatjes. Dit is wel gevuld maar blijf je zien. Zonde"
Kevin
Bergen Op Zoom
26 okt. 2019

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!